Simtiem hinduistu Indijā sarīkoja govs urīna dzeršanas ballīti, ticot, ka tas pasargās no koronavīrusa

Pagaidām vēl nav pieejama vakcīna pret vīrusu, kas strauji izplatās pa pasauli un līdz šim ir inficējušies vairāk nekā 140 000 cilvēku ar vairāk nekā 5000 Nā*es gadījumiem, raksta DailyMail. 

Bet grupa, kuras nosaukums ir Akhil Bharat Hindu Mahasabha (Visas Indijas Hindu savienība) valsts galvaspilsētā Deli sarīkoja urīna dzeršanas “ballīti”, cerot, ka tas viņus pasargās no vīrusa.

Pasākumā piedalījās ap 200 cilvēku, un organizatori cer rīkot līdzīgus pasākumus arī citviet Indijā. Līdz šim Indijā ir bijuši 84 saslimšanas gadījumi ar diviem Nā*es gadījumiem.

“Mēs jau 21 gadu dzeram govs urīnu, mēs arī vannojamies govju mēslos,” sacīja Om Prakaš, cilvēks, kurš apmeklēja šo ballīti.

“Mēs nekad neesam izjutuši nepieciešamību patērēt angļu zāles.”

Visu Indijas hinduistu savienības vadītājs Čakrapani Maharadžs pozēja fotogrāfiem, kad viņš novietoja karoti ar govs urīnu pie savas sejas.

Lasi arī: Līna Mūze, atgriezusies no Igaunijas, saka: Latvieši vēl nesaprot, kas īsti notiek 

Fotoattēlos arī redzamas vīriešu un sieviešu grupas, kas dzēra urīnu no papīra un keramikas krūzēm.

Premjerministra Narendra Modi pārstāvošās Hindu nacionālistu partijas vadītāji jau iepriekš ir iestājušies par govju urīna izmantošanu zāļu vietā, tostarp uzskatot, ka govs urīns palīdz vēža ārstēšanā.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu FOTO un VIDEO

Leave a Comment