Siržu saskaņas horoskops. Ko mīlestībā visaugstāk vērtē katra zodiaka zīme?

DVĪŅI

Attiecībās ar Dvīņiem atslēgas vārds ir komunikācija. Lai cik liels attālums jūs dažbrīd šķirtu, parūpējieties par zvanu, e-pasta vēstuli vai īsziņu (labāk vairākām!) katru dienu. Saziņas trūkums ir beigas attiecībās ar Dvīni. Komunikācija ir arī pieskārieni, smarža un garša – atceries to! Arī ausī iečukstētu mīļu muļķībiņu nekad nevar būt par daudz.

VĒZIS

Ne tikai tev jājūtas drošībā – tev jāparūpējas arī par to, ai droši justos tavs partneris. Šai aizvējā var izaugt perfektas attiecības ar jutīgo Vēzi. Lojalitāte, aizsardzība, absolūta pasargātība tavās rokās – neko labāku nevar iedomāties!

LAUVA

Lauvas mīļotajam cilvēkam jābūt neiegrožotam un brīvam, lai izrādītu maigumu, sirsnību un jo īpaši rotaļīgumu. Iedomājies lauvēnu rotaļas un atceries būt nebēdnīgs! Nedaudz bērnišķīguma attiecībās ar Lauvu dara brīnumu lietas. Kaislība arī ir lieliska lieta, bet rotaļīgums, iespējams, ir pat vēl svarīgāks.

JAUNAVA

Attiecībās ar Jaunavu svarīgākais ir laipnība, bet tai noteikti jābūt patiesai un jānāk no sirds. Un tev kā Jaunavas otrajai pusītei būs vajadzīga gan laipna sirds, gan gudra galva. Ja Jaunava redz, ka mīļotais cilvēks ir laipns pret jaunākām, vājākām vai citādi nespēcīgākām būtnēm, tās sirds burtiski izkūst.

SVARI

Miers un harmonija, iespējams, ir skaļi vārdi visā pasaulē, bet šai gadījumā tie pārceļami arī uz privātās dzīves lauciņu. Svaru mīļotais cilvēks tiks atalgots par prasmi pielāgoties un nesacelt vētru ūdens glāzē (vai citā traukā, vai jūrā, vai okeānā!). Svari ciena visus centienus saglabāt mieru un to vārdā piedod visus trūkumus.

SKORPIONS

Attiecībās ar Skorpionu galvenais ir godīgums un pastāvīgums. Ja šo īpašību trūkst, Skorpions tās uztver kā seklas un nodevīgas. Lielisks sekss arī ir svarīgs aspekts, tāpat kā spēja glabāt noslēpumus un nerunāt visu, kas ienāk prātā. Skorpions alkst pēc intīmām un godīgām saitēm.

STRĒLNIEKS

Strēlnieka mīļotajam jābūt neslēpti dāsnam un augstsirdīgam. Viņš augstu novērtē cilvēkus, kas vienlīdz brīvi saņem un dod pretī savas sirds bagātības (un arī jebkurus citus labumus). Protams, tai visā ir arī sava daļa izrādīšanās kāres, tāpēc esi gatavs atrasties labdarības pusdienu uzmanības centrā. Tāpat arī lielisks sekss Strēlnieka izpratnē grozās par došanas un ņemšanas tēmu.

MEŽĀZIS

Savstarpēja cieņa, augsti mērķi un čaklums ir īpašības, kuras augstu vērtē daudzi Mežāža zīmē dzimušie. Mīlestība un emocionāla pieķeršanās arī ir darbs. Nekas netiek dāvāts tāpat vien, uzskata Mežāzis. Tāpēc tukši glaimi Mežāzi drīzāk aizvainos nekā iepriecinās.

Lasi arī: Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs pretējā dzimumā visaugstāk vērtē izdomas spēju un gatavību ļauties eksperimentiem, bet, iespējams, vēl svarīgāks ir savstarpējs godīgums un plašs redzesloks. Sīkumainam partnerim nav izredžu iekarot Ūdensvīra sirdi. Jums ar mīļoto cilvēku nav jābūt vienisprātis par itin visu, bet tas noteikti nāktu par labu.

ZIVIS

Zivis ir jūtīgākā zodiaka zīme visās nozīmēs. Tām nederēs partneris, kas pats pastāvīgi apvainojas un ir mierināms. Šai zīmē dzimušajiem vajadzīgs kāds, kurš ir atklāts, iejūtīgs un spēj to atklāti paust. Plecs, uz kura paraudāt, jo bez tā Zivis nu nekādi neiztiks!

Avots: LA

Leave a Comment