Šis deserts varētu būt jūsu jaunais kulinārijas brīnums

Lielākajai daļai cilvēku patīk augļu deserti, īpaši tie, kas satur banānus. Ir milzīgs skaits ēdienu ar šiem saldajiem augļiem.

Mēs iesakām pagatavot diezgan vienkāršu desertu, kura pagatavošana neaizņems daudz laika. Jums nebūs nepieciešami eksotiski produkti.

Visas sastāvdaļas var lēti iegādāties jebkurā veikalā. Šī ir lieliska recepte tiem, kam nepatīk tērēt daudz laika ēdiena gatavošanai, bet vēlas pārsteigt savus mīļos.

Deserts ar banānu

Sastāvdaļas

1 banāns

150 g biezpiena

50 g sviesta

1 ēd.k. skābā krējuma

3 ēd.k. cukurs

2 ēd.k. kakao

Sagatavošana

1.Biezpienam pievieno cukuru un kārtīgi samaisa.

 

2.Nomizo banānu un liek uz šķīvja. Pēc tam biezpienu un cukuru vienmērīgi izklājiet uz banāna.

 

3.Sajauc skābo krējumu, kakao, sviestu un cukuru. Ielejiet maisījumu katliņā un ievietojiet ūdens vannā. Pakāpeniski samaisiet, līdz masa kļūst viendabīga.

 

4.Iegūto maisījumu uzlej biezpienam un banānam. Ļaujiet desertam nedaudz uzsūkties.

 

5.Ja vēlaties, dekorējiet desertu ar rīvētiem valriekstiem.

Šis deserts ir neticami viegli pagatavojams. Pilnīgi visiem tas patiks un varbūt pat kļūs par kāda mīļāko saldo ēdienu!

Dalies ar šo lielisko gardā banānu deserta recepti ar saviem draugiem!

Biezpiens ir piena produkts, ko iegūst, sarecinot pienu un atdalot sūkalas. Tas ir ne tikai garšīgs un daudzveidīgi izmantojams, bet arī veselīgs uztura komponents, jo satur augstvērtīgas olbaltumvielas, vitamīnus un minerālvielas. Biezpiens tiek plaši izmantots gan svaigā veidā, gan kā sastāvdaļa dažādos ēdienos, piemēram, pankūkās, kūkās, sacepumos un salātos.

Banāni ir viens no populārākajiem augļiem pasaulē, kas izceļas ar savu saldeno garšu, krēmīgo tekstūru un bagātīgo uzturvērtību. Tie ir ne tikai garšīgi, bet arī ļoti veselīgi, piedāvājot daudz enerģijas un svarīgas uzturvielas.

Kakao ir unikāls dabas produkts, kas ne tikai iepriecina ar bagātīgo garšu, bet arī piedāvā plašu veselības ieguvumu klāstu. Kakao ir šokolādes un daudzu citu gardumu pamats, kā arī svarīgs uzturvielu avots, kas tiek izmantots gan kulinārijā, gan veselības uzturēšanā.

Leave a Comment