Šis pamestais suns patversmē ieraudzīja savus bijušos saimniekus un sajūsmā metās tiem pretīm, bet patiesība bija skarba

“Viņa ātri luncināja asti, ieraugot savus saimniekus Zuzu acis iemirdzējās kā tikko iedegta Ziemassvētku eglīte. Viņa izskatījās pēc laimīgākā suņa šajā pasaulē. Jā, viņa dosies mājās,” iesāk patversmes darbiniece Desi Lāra, kura nofilmēja video materiālu un ievietoja to sociālajā vietnē Facebook. “Diemžēl atbilde ir nē. Es aprunājos ar Zuzu īpašniekiem un izrādījās, ka viņi nav ieradušies, lai atgūtu savu suni, tā vietā viņi vēlējās paņemt citu.”

Ģimene skaidrojusi, ka pēc sava tēva Nā*es Zuzu bija nomākta un noskumusi , kopš tā laika viņa vienkārši vairs nebija tas suns, kādu viņi vēlējās redzēt, tādēļ viņa kļuva nevajadzīga.

Lasi arī: Sulīgais ābolu pīrāgs; vienkāršāk nemēdz būt!

“Ģimenes rastais problēmas risinājums bija vienkāršs – viņi nolēma atstāt suni patversmē. Un tā vietā paņemt citu,” skaidro Lāra.

Nav zināms, vai ģimene devās mājup ar citu suni un vai viņiem to vispār atļautu darīt patversmes darbinieki, tomēr šis gadījums izpelnījās plašu nosodījumu sociālajos tīklos.

Patversme apsolījusies parūpēties par Zuzu un šoreiz atrast viņai atbildīgus un gādīgus saimniekus.

Daudzi Facebook lietotāji interesējušies par suni, piemetinot, ka ir gatavi viņai atbraukt pakaļ arī no citiem ASV štatiem – tik sirdi plosošs cilvēkiem šķita publicētais video materiāls.

COMMENTS

Leave a Comment