Šīs sievietes nožēlo, ka ar viņiem sapinās – vīrieši var būt nelieši!

Vīrietis, kurš savu draudzeni pameta ar paštaisītu ceļa zīmju palīdzību

1.zīme: "Dženifer..." 2.zīme: "Vai tu precēsies ar mani?" 3.zīme: "Tikai pajokoju" 4.zīme: "Es šķiros no tevis"
1.zīme: “Dženifer…”
2.zīme: “Vai tu precēsies ar mani?”
3.zīme: “Tikai pajokoju”
4.zīme: “Es šķiros no tevis”

Šai Dženiferai no Austrālijas kopumā tika veltītas 5 paštaisītas ceļa zīmes, kur pēdējā piektajā bija vienkārši uzrakstīts: “Tev ir 6 dienas laika izvākties”. Lai arī puisis nepubliskoja savas meitenes vārdu, uzvārdu vai foto, šī tomēr ir publiska šķiršanās, kas nu ir izdarīta gana pazemojošā veidā.

Puisis noteikti ir gļēvulis, ja nevar izšķirties ar meiteni aci pret aci!

Lasi vēl: Kādēļ tev ar savu bijušo nevajadzētu “draudzēties” sociālajos tīklos

Vīrietis, kurš piekāva savu draudzeni-invalīdi, sakot, ka darīja to pašaizsardzības nolūkā

a97113_g078_4-legless-gf

Tīša Bela jau no bērnības ir invalīde, kopš viņai iedzimtas Sli**bas dēļ nācās amputēt abas kājas un rokas līdz pusei. Viņa ikdienā pārvietojas ar ratiņkrēslu un vienreiz diskusijas karstumā viņa ar savu ratiņkrēslu piebrauca priekšā televizoram, kuru skatījās viņas draugs Džeikobijs Smits. Viņu mājās šajā gadījumā izvērtās nopietns strīds, kura rezultātā Džeikobijs izdarīja 10 sitienus pa savas draudzenes seju, lai liktu viņai saprast viņa argumentus.

Pol***jai Džeikobijs paskaidroja, ka darījis to pašaizsardzības nolūkā, jo strīda karstumā Tiša kļūstot ļoti agresīva, piemēram, konkretā strīda laikā viņa ir metusi viņam ar savu urīna trauku (pīli), kurš tajā brīdī ir bijis pilns ar urīnu. Tāpat Džeikobijs apsūdz savu draudzeni vairākkārtējā krāpšanā. Ja ar to vēl nav pietiekami, tad Tiša vēl joprojām vēlas ar Džeikobiju precēties, sakot, ka abiem ir vienkārši nepieciešams iziet dusmu terapiju pie kāda sertificēta psihologa.

Avots: oddee.com

Leave a Comment