Šis Zodiaka zīmju TOP 5 ir paši labākie meļi – tu esi sarakstā?

4. vieta DVĪŅI

Melošanas līmenis: 3.5 no 5

Nav tā, ka Dvīņi pie katras izdevības melos, bet viņi ir tik gudri, ka spēj izdomāt vienus no labākajiem meliem. Viņi saprot, ka patiesība ne visās situācijās ir tas labākais, tādēļ Dvīņiem sanāk sameloties. Dažkārt Dvīņi var melot diezgan ilgu laiku, lai tikai noturētu sevi uz pareizās “takas”.

3. vieta ZIVIS

Melošanas līmenis: 3.5 no 5

Zivis ir ļoti radošas, viņas dzīvo savā fantāziju pasaulē, tādēļ bieži vien savas fantāzijas lieliski spēj izpaust arī realitātē, stāstot to, kas nemaz nav patiesība. Tomēr pašas Zivis nedomā, ka viņas melo – viņas tā to nekad nenosauktu.

Lasi vēl: Tikai viens vienīgais – ar ko tev būtu jābūt kopā, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi?

2. vieta VĒZIS

Melošanas līmenis: 4 no 5

Vēži nav baigie meļi, tomēr ir jāpatur prātā tas, cik viņi ir emocionāli. Tieši šī iemesla dēļ Vēži nereti mēdz stāstīt stāstus, kurus paši ir mazliet pārveidojuši. Vēži nemelo, viņi tikai stāsta stāstu no citas puses, ko mēs vienkārši nosauktu par melošanu.

1. vieta SKORPIONS

Melošanas līmenis: 5 no 5

Viņi ir paši labākie meļi – spēj melot tā, ka nekad neizskatīsies slikti citu acīs. Skorpioniem reti kad var uzticēties pilnībā, jo viņi melos pašu labā, nedomājot par to, ko šie meli var nodarīt otram. Jāpatur arī prātā, ka viņi ļoti labi ir spējīgi šos melus arī apslēpt.

Avots: tapoos.com

Leave a Comment