Skaistumkopšanas produkti, kurus vari pagatavot pati

1. Kafijas ķermeņa skrubis

Kafija tev var palīdzēt daudz vairāk, nekā tikai pamosties no rīta. Patiesībā kafijas biezumi ir brīnumlīdzeklis celulītam – ja ar to regulāri ierīvēsi savus augšstilbus, rezultāti ar laiku kļūs pamanāmi. Bet biezumus vari izmantot kā skrubi visam ķermenim, tas ievērojami uzlabos tavas ādas stāvokli un izskatu.

2. Plēve melno punktiņu noņemšanai

Tev būs nepieciešams 1 gabals tīras pārtikas plēves, 2 mazi sejas dvielīši, salvete un vazelīns. Šo procedūru vislabāk ir veikt uzreiz pēc dušas – uzklāj vazelīnu uz vietas, kur tev ir izveidojušies melnie punktiņi, pārklāj pa virsu pārtikas plēvi un tai vēl uzliec 2 karstus (saslapinātus) sejas dvielīšus – atstāj tos uz 5 minūtēm. Pēc tam abus rādītājpirkstus aptin ar salveti un maigi spied tajās vietās, kur ir melnie punktiņi – tie pavisam viegli pazudīs, bet, ja no tiem nekas nenāk ārā pēc 3 spiedieniem, neturpini – viņi vēl nav pietiekami nogatavojušies. Procedūru var atkārtot jebkad, kad ir vajadzība. 

3. Ādas balzams

Aukstais laiks tavu ādu padara ļoti sausu un jutīgu. Ādas balzams tai palīdzēs kļūt mitrākai, veselīgākai un pasargās no infekciju rašanās. Kā ādas balzamu vari izmantot kokosriekstu sviestu, šī sviestu vai liellopu taukus – tie ir dabīgi produkti, kas noteikti palīdzēs tavai ādai kļūt veselīgākai. Pavisam vienkārši!

4. Nostiprinošs acu krēms

Kā acu krēmu vari izmantot maisījumu, kas satur 1 ēdamkaroti saldās mandeļu eļļas – tā ir bagāta ar vitamīniem D, E, B1, B2 un B6 – 1/4 zaļās tējas, 1 ēdamkaroti mežrozīšu eļļas, pilienu burkānu sēklu eļļas un 3 pilienus lavandas eļļas. Šāds maisījums izveidos krēmu, kas viegli un ātri absorbējas. Tas samazinās melnos maisiņus zem acīm, kā arī padarīs neredzamākas rētas un melnos punktiņus. Tas palīdzēs arī atjaunot ādas šūnas un iedarbināt cirkulāciju.

Leave a Comment