Skaistums biznesam netraucē

Igors Lukašovs – no visām pusēm ir veiksmīgs vīrietis. Var droši teikt, ka viņš sasniedza visu ko uzņēmējs varēja vēlēties. Igors nodarbojas ar savu mīļāko hobiju dzīvē – stāv pie pirmsākuma un vada vienu no ātrāk augošajiem fitnesa kluba tikliem, kas ļauj viņam būt patstāvīgi laimīgo un aktīvo cilvēku vidū, kuri mīl sportu un rūpējas par savu ārējo izskatu.

X-FIT vadītājs atzīmēja galvenos pamatprincipus sievietes veiksmei biznesā. Šie principi pirmkārt ir, līdera dotības, pašpārliecība, profesionālisms, biznesa izglītība, veiksme, šarms, un sieviešu harizma.

Igors Lukašovs uzskata, ka svarīgs faktors ir jebkurai sievietes, bet īpaši biznesa lēdijai ir svarīgs faktors – viņa piedalās pārrunās, sarunājas ar citu kompāniju menedžeriem, partneriem un konkurentiem, ar savu izskatu jādemonstrē pašpārliecība, savu augsto statusu un labu gaumi. Skaistums un šarms – ir labs ierocis lai vadītu biznesu.

 

<<Mana personīgā pieredze liecina, ka neskatoties uz statusu, vīrieši uztver biznesa lēdiju vispirms kā sievieti, un tikai pēc tam pamana viņas profesionālas dotības un uztvert kā biznesa partneri. Tieši tāpēc sievietei vajag izmantot savu sieviešu šarmu, vienlaikus ar  tādam iezīmēm, ka intelekts, harizma, līderu dotības, un daudzas ko citas. Pie pareizas rīcības tas pat netraucēs vadībai, bet, gluži otrādi palīdzes>> – saka Igors.

Ka profesionālis sporta industrijā, Igors uzskata, ka fitnesa nodarbības ir neatliekama daļa, veiksmīgas sievietes saspringtā grafikā, bet atruna par laika trūkumu – ir slinkuma pazīmes. Nodarbojoties ar sportu var pārdomāt jauno projektu un saskaitīt riska faktorus, pie tam uzlabojot savu veselību un ārējo izskatu.

 

Un galvenais ko ieteica lasītajiem Igors Lukašovs – ir drošsirdība un uzņēmīgums, jo patiešām veiksmīgs vīrietis nebaidīsies no veiksmīgas sievietes.

 

 

Avots: passion.ru

Leave a Comment