Skandāls karaliskajā ģimenē: vai tiešām princis Viljams krāpj Keitu?

Lielākajā daļā attēlu, ko Šveicē uzņēmuši paparaci, var redzēt, ka princis Viljams pavada laiku seksuālās blondīnes kompānijā, kas ir ļoti labi zināma ar savām atklātajām pludmales bildēm. Viena no viņas visu laiku spilgtākajām fotosesijām ir bijusi pie slavenā fotogrāfa Glena Krona – praktiski visās bildēs meitene pozē ar pilnībā atsegtu ķermeņa augšdaļu. Saskaņā ar Glena vārdiem, Sofija ir neticami saulains un atklāts cilvēks. Tādā gadījumā, protams, nav nekāds pārsteigums, kāpēc princim Viljamam patīk atrasties viņas kompānijā.

Kā ziņo avoti, Sofija Teilore slēpošanas kūrortā ir atpūtusies sava puiša Ārona Gudfelova kompānijā, turklāt tā arī viņi tika stādīti priekšā princim Viljamam. Ārons ir atzinies, ka, neskatoties uz savu titulu, Viljams ir ļoti jauks cilvēks un ar viņu ir viegli komunicēt.

Lasi vēl: Keitas Midltones sūrais liktenis. Lūk, no kā viņai bija jāatsakās princese titula labad!

Neskatoties uz to faktu, ka, pēc liecinieku vārdiem, starp Viljamu un Sofiju nav un nevar būt nekāds romāns, bažas rada tas, ka princis ir atļāvies ignorēt svarīgu karaliskās ģimenes pasākumu, dodot priekšroku atpūtai ar draugiem. Jaunās fotogrāfijas jau ir kļuvušas par iemeslu ļoti skaļām baumām par to, ka starp Viljamu un Keitu ir nesaskaņas.

Leave a Comment