Skorpionu “slepenās lietas”- astroloģiskais raksturojums 


Viņiem patīk noslēpumainība, slepenas lietas un sakari. Šajā mēnesī dzimušie ir apveltīti ar savdabīgu seksualitāti, kas var būt par ieganstu vairākiem mīlas sakariem. Viņi prot piekļūt cilvēku vēlmju pasaulei un dažkārt izvilkt dienasgaismā ne vienu vien no citu acīm cītīgi slēptu rakstura īpašību, turklāt tieši šī iemesla dēļ viņi var iemantot arī ienaidniekus.

emma-stone

No 23. līdz 31. oktobrim dzimušie ir Zemes stihijas Skorpioni

Jūtīgi, radoši un gatavi rīkoties, viņi tiecas pēc drošības un stabilitātes, tāpēc dažkārt ir privātīpašnieciski. Par draugiem izvēlas cilvēkus, kuri sevi dzīvē pierādījuši darbos un sasnieguši gribēto. Pieņem partnera vadošo lomu, bet neļauj sev kaut ko uzspiest. Viņiem ir svarīgi, lai otrs cilvēks pirms lēmuma pieņemšanas pajautā arī Skorpiona viedokli.

No 1. līdz 10. novembrim dzimušie ir Gaisa stihijas Skorpioni

Talantīgi stāstnieki ar labu humora izjūtu. Viņi prot diplomātiskā veidā norādīt uz citu nepilnībām vai kļūdām. Paši tiecas pēc labi izglītotas un inteliģentas sabiedrības. Viņi necieš lētus jokus, piedauzīgas anekdotes, izaicinošu un vulgāru uzvedību. No cilvēkiem, ar kuriem ir kopā, prasa, lai tie rūpētos par savu tēlu un manierēm gan ģimenē, gan sabiedrībā.

No 11. līdz 22. novembrim dzimušie ir Ūdens stihijas Skorpioni

Labi cilvēku raksturu pazinēji un psihologi, tāpēc viņiem ir viegli iegūt citu uzticēšanos. Viņi tiecas pēc cilvēkiem, kas var ikdienā nodrošināt stabilitātes sajūtu. Augstu vērtē tos, kas spēj rast risinājumu jebkurā situācijā. Ja kādam pieķeras, ir godprātīgi un uzticīgi, bet, ja viņus pieviļ vai izmanto, var būt arī atriebīgi.

la.lv

Leave a Comment