Skrējējas cīņa ar Iz**rotāju tiek ierakstīta fitnesa aplikācijā – ŠAUSMAS!

Uzbrucējs, reģistrēts seksa noziedznieks, tika negaidīti pārsteigts, kad Kellija izrādījās spēcīgāka par viņu – viņa pat pamanījās ieslēgt vīrieti tualetes kabīnē, līdz ieradās Pol***ja.

Tikai dažas nedēļas pirms uzbrukuma Kellija bija izgājusi pašaizstāvības kursus – viņa pati saka, ka izmantoja visu, ko bija iemācījusies.

Lasi vēl: Viņas tika Iz**rotas, un tagad viena no meitenēm ir gatava runāt par savu sāpīgo dzīves pieredzi

Savu šausminošo pieredzi viņa aprakstīja savā profilā vietnē Instagram – tur Kellija dalījās arī ar GPS uztvertajiem signāliem.

Mans lielākais skriešanas murgs ir piepildījies – garā skrējiena laikā es apstājos, lai izmantotu tualeti, un man uzbruka vīrietis, kurš slēpās kādā kabīnē. Es cīnījos par savu dzīvību – ar nagiem skrāpēju viņa seju, situ pa muguru un izmisīgi centos tikt vaļā no viņa tvēriena – nevienu mirkli nepadevos. Kaut kādā veidā man izdevās ieslēgt viņu kabīnē, kamēr ieradās Pol***ja. Pateicoties pašaizstāvības nodarbībām, biju spējīga aizstāvēties no viņa. Man uz sejas ir šuves, uz ķermeņa zilumi, tomēr mans gars ir neskarts,” viņa raksta publicētajā ierakstā.

40 gadus vecais seksa noziedznieks tika arestēts – un viņš pēc cīņas izskatās vēl sliktāk nekā Kellija.

Avots: boredpanda.com

Leave a Comment