Slavenā ezotērikas speciāliste Andžela Pērla nosauc 3 Zvaigžņu zīmes, kuru dzīve jūlijā kļūs par krāšņiem svētkiem: obligāti jānopērk loterijas biļete!

Skorpions

Foto – Pexels

Arī Skorpionu dzīvē ienāks veiksme. Iespējams, tas būs saistīts ar ceļošanu. Jauna Mēness periodā iespējami izdevīgi un patīkami ceļojumi. Starp citu, arī pārcelšanās šajā laikā ir iespējama, sola ezotērikas speciāliste. Tāpat viņa uzskata, ka Skorpioni ap 12.jūliju var saņemt kādas ļoti labas ziņas – tas var būt saistīts gan ar finansēm, gan profesionālo sfēru, kas viennozīmīgi uzlabos Skorpionu statusu. Tas ietver paaugstināšanu amatā, iestūrēšanu laulības ostā, lielus ienākumus.

Lasi vēl: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. jūlijam: enerģētiski spēcīga nedēļa, lai piepildītu visus savus sapņus!

Zivis

Foto – Pexels

Arī Zivīm jūlijs gaidāms saulains, un, visticamāk, burtiskā nozīmē, jo šos cilvēkus var uzaicināt uz kādu dzimšanas dienas pasākumu, kāzām, kādu festivālu un tamlīdzīgi.

No 12. jūlija, saskaņā ar Andželas Pērles prognozi, gaidāms peļņas pieaugums. Turklāt šajā periodā ir lietderīgi rūpēties par savu veselību: doties uz sanatoriju vai vienkārši atpūtā.

Leave a Comment