Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. jūlijam: enerģētiski spēcīga nedēļa, lai piepildītu visus savus sapņus!

Prognozes ir pragmatisku cilvēku labākie draugi, kuri dod priekšroku iepriekš zināt, kāds būs zvaigžņu un planētu noskaņojums. Uz jautājumu, kāda būs nākamā jūlija nedēļa, zvaigžņu ekspertiem jau ir atbilde.

Un tas būs ļoti, ļoti labvēlīgi. Merkurs un Venēra joprojām ir labā noskaņojumā. Kas attiecas uz Marsu, tas ar tiem savienosies nedaudz vēlāk.

Šonedēļ visām Zvaigžņu zīmēm būs enerģijas lādiņš, turklāt diezgan spēcīgs. Darbs ar toksiskiem cilvēkiem kļūs daudz vienkāršāks nekā parasti.

Tas liek domāt, ka ir pienācis laiks, kad mēs varam uzvarēt savus ienaidniekus, taču mums vienkārši nav jāspēlē viņu spēle un jāizmanto viņu pašu ieroči.

Auns

Aunus gaida jauni atklājumi un pozitīvi notikumi. Grūti iepriekš spriest par to mērogu, taču jaunums būs gandrīz skaidrs.

Galvenais ir nebaidīties pieņemt visu jauno – jaunus cilvēkus, jaunas lietas, jaunas vēlmes.

Var un pat vajag būt nedaudz pragmatiskākam – nav nekas slikts, rūpīgi iekļaujot tikšanās ar ģimeni un draugiem savā darba grafikā, neizjaucot darba un atpūtas līdzsvaru.

Vērsis

“Ja vēlaties palīdzēt sev, vispirms palīdziet kādam citam,” tādam vajadzētu būt Vērša devīzei šajās septiņās dienās.

Savstarpējs atbalsts un palīdzība tuviniekiem un draugiem ir panākumu atslēga ilgtermiņā.

Zvaigznes un planētas ne vienmēr būs tik radošas kā tagad, taču Vērša labie darbi palīdzēs viņiem nogludināt iespējamo negatīvo nākotnē un noturēties virs ūdens.

Dvīņi

Dvīņiem ir svarīgi atcerēties, ka laiks, iespējas un vārdi nekad neatgriežas. Šonedēļ būs daudz patīkamu brīžu, tāpēc ir vērts izmantot katru no tiem, maksimāli izmantojot tos visus.

Lasi vēl: Pāvela Globas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. jūlijam: daudziem šis būs liktenīgs periods!

Noteikti nav vērts nopietnu darbu atlikt uz vēlāku laiku. Viss jādara tagad – kad ir tāda iespēja, vēlme, enerģija. Bezdarbība ir saistīta ar naudas un reputācijas zaudējumiem.

Vēzis

Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem ir jāpalīdz citiem cilvēkiem. Vēžiem jāatceras, ka viņiem nevajadzētu pastāvēt, ja nav atbildes no citiem.

Ja kāds nepasaka pat banālu “paldies” par izstieptu roku, tad šāds cilvēks ir jāizsvītro no to saraksta, kuriem turpmāk būtu jāpalīdz.

Vispār šādā maģiskā laikā uz pasauli labāk skatīties caur optimisma prizmu. Ja notiek kaut kas slikts, tam nebūs daudz svara.

Lauva

Laika posmā no 8. līdz 14. datumam Lauvai būs izvēle: sekot līdzi notiekošajam kā novērotājam no malas vai ieņemt galveno lomu noteiktos dzīves pavērsienos.

Abi varianti nebūs slikti vai nepareizi. Jāatceras, ka katrai monētai ir divas puses.

Viena izvēle var būt slikta tagad, bet ar labām sekām vēlāk, vai otrādi – laba tagad, bet ar ne tām patīkamākajām sekām vēlāk.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment