Slavenību skaistuma noslēpumi, kurus mājas apstākļos var piekopt katra no mums

marilyn-monroe

1. Merilina Monro (Marylin Monroe) nekad nesauļojās. Viņa uzskatīja, ka saule spēj Tevi padarīt vecāku ātrāk kā laiks. Mitrinošā krēma vietā slavenā aktrise izmantoja vazelīna ziedi un olīvu eļļu. Brokastīs Merilina parasti apēda pāris jēlas olas un izdzēra tasīti karsta piena.

dolce-and-gabbana-sophia-loren-lipstick-n1-makeup-ad-campaign-backstage-5

2. Sofija Lorēna (Sophia Loren) visiem tiem, kas negrib pārāk agri sākt savu cīņu ar krunciņām, iesaka izdzert ne mazāk kā 1,5 l dzeramā ūdens diennaktī. Sofija guļ minimums 9 stundas dienā, ikdienu 45 minūtes velta vēdera vingrojumiem un kārtīgi izstaipās un piekopj stundām ilgas pastaigas. Kā kosmētikas noņēmēju viņa izmanto augu eļļu un ik pa laikam ietur attīrīšanās periodus, kuru laikā lieto tikai svaigus dārzeņus un dabīgas sulas.

11Monica-Bellucci

3. Monika Belluči (Monika Bellucci) katru dienu sāk ar aukstu dušu, jo, kā aktrise atzinusies, tad šī procedūra ļoti labi tonizē organismu. Monika nekad nav mīlējusi sportu un diētas, tāpēc labu figūru vienmēr ir uzturējusi ar jogas un peldēšanas palīdzību

MTMzMzc3ODA2MzQzMTE2MDUw

4. Sindija Krauforde (Cindy Crawford) kā dienas krēmu izmanto piena un minerālūdens maisījumu, ar kuru dienas garumā mitrina savu sejas ādu.

sandra-bullock

5. Sandra Bulloka (Sandra Bullock) katru rītu savu seju notīra ābola šķēli, tādā veidā attīrot un tonizējot savu sejas ādu. Filmas “Miss Slepenā aģente” (“Miss Congeniality”) laikā Sandra uzzināja par vēl vienu neparastu ādas skaistuma noslēpumu – hemoroīdu ziedi, kas, kā izrādās, lieliski spēj noņemt tūsku un nogludināt grumbas.

20-jane-fonda.w750.h560.2x

6. Džeina Fonda (Jane Fonda) dzer daudz ūdens kopā ar citronu sulu. Aktrise skaidro, ka citronu sula lieliski tonizē ādu un izvada no organisma sārņus.

Fergie-Duhamel

7. Fērdžija (Fergie) katru dienu izdzer pa divām tējkarotēm ābolu etiķa. Dziedātāja apgalvo, ka tas neļauj viņai uzņemt lieko svaru.

emma-cover-jpg

8. Emma Stouna (Emma Stoune) uztur savu figūru formā ar pilašu palīdzību. Aktrise atzīst, ka neviens sporta veids viņai nav atnesis tādus rezultātus kā pilates.

longoria_a

9. Eva Longorija (Eva Longoria) acu krēma vietā lieto parasto vazelīnu. Aktrise saka, ka šis pārbaudītais līdzeklis vēl nekad viņu nav pievīlis.

10993-xki6wt

10. Andželīna Džollija (Angelina Jolie) izdzer vairāk kā divus litrus minerālūdens dienā. Tieši ūdeni viņa uzskata par galveno sava skaistuma noslēpumu.

victoria-beckham

11. Viktorija Bekhema (Victoria Beckham) katru vakaru pirms miega uz rokām uzklāj barojošu krēmu un guļ speciālos kokvilnas cimdos.

Catherine-Zeta-Jones-Favorite-Things-Height

12. Ketrīna Zeta – Džonsa (Catherina Zeta – Jones) mājās taisa sejas maskas uz medus bāzes. Aktrise stāsta, ka no šādām maskām viņas āda kļūst gluda un elastīga.

cameron-diaz_3156758k

13. Kamerona Diaza (Cameron Diaz) skrubja vietā izmanto parasto sauso pienu. Aktrise apgalvo, ka tādā veidā notīra no ādas atmirušās šūnas un novērš piņņu veidošanos.

 

Leave a Comment