Slidošanas sacensības visiem – LEDUS KROSS 2018

Sestdien, 14.aprīlī no plkst.14:00 Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē jau otro gadu notiks slidošanas sacensības “LEDUS KROSS” – sacensības tiem, kam “ledus asinīs”.

Ar 21.martu ir atklāta pieteikšanās sacensībām – reģistrēšanās vietnē www.voc.lv, sadaļā “Ledus kross” (spied šeit).
Sacensības “LEDUS KROSS” paredzētas prasmīgiem slidotājiem, kas ikdienā jau nodarbojas ar kādu no ledus sporta veidiem. Tajās tiek aicināts piedalīties ikviens slidošanas un hokeja entuziasts vai amatieris. Sacensību formāts paredz, ka dalībniekam jānodrošina sekojošs ekipējums – ķivere, cimdi, elkoņu sargi, ceļu sargi, hokeja/speciālās bikses, slidas.

“LEDUS KROSA 2018” dalībniekus sagaida dažādi šķēršļi: asi pagriezieni, zemie vārti, šķēršļi, kuriem jālec pāri vai jāslido apkārt. Trase tiks izveidota visā hokeja laukumā. Dalībnieki startēs trīs divīzijās – DEBITANTU (2007.dz.g.-2010.dz.g.), JUNIORU (2004.dz.g.-2006.dz.g) un ELITES (2003.dz.g. un vecāki).

Reģistrācijas brīdī tiek veikta izloze, lai noteiktu dalībnieku izvietojumu slidojumos attiecīgās divīzijas ietvaros. Sacensībās katram dalībniekam paredzēti trīs slidojumi, kuros būs iespēja iegūt reitinga punktus par ieņemto vietu katrā slidojumā. Pirmo slidojumu starta kārtību noteiks izloze, bet nākamo slidojumu sastāvu un starta pozīcijas noteiks vieta, kas ieņemta pirmajā slidojumā. Dalībnieku mērķis ir pēc iespējas ātrāk veikt sacensību trasi, lai ieņemtu pēc iespējas augstāku vietu slidojumā un attiecīgi saņemtu reitinga punktus. Uzvarētājs tiek noteikts pēc visvairāk saņemto reitinga punktu skaita.

Piesakies un pārbaudi savu veiklību uz ledus! Balvas no sacensību atbalstītājiem saņems visi dalībnieki.
Pieteikšanās forma: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfViqbdL7gT0wPA49-N2UIDAJs5Rhu7Mq5qrF23pWTBLivvNg/viewform

Nolikums un rezultāti: https://www.voc.lv/category/ledus-kross/

Leave a Comment