Sieviešu horoskops 2018.gada aprīlim: būs daudz vieglāk komunicēt

Sievietes – kā magnēts zvaigžņu un planētu enerģijai. Sievietes ir ļoti jutīgas pret izmaiņām vispasaules enerģijas plūsmā, tāpēc aprīļa horoskops palīdzēs jums atrast pareizo līdzsvaru dzīvē.

Nav noslēpums, ka sievietes ir vairāk emocionālas nekā vīrieši. Emocijas rodas no domām un apkārtnes, taču dažreiz tās nāk no nekurienes. Vismaz tas ir tas, ko domā pašas meitenes un sievietes. Skaistā dzimuma pārstāves ir ļoti atkarīgas no zvaigžņu enerģijas un izmaiņām planētu kustībā. Galvenās izmaiņas aprīlī – Saules kļūs vājāka ar 20.datumu, Merkūrs atgriezīsies normālā gaitā un Saturna liktenīgajā pāreju uz retrogradu 18.datumā.

Īpaši svarīgi ir attālākās planētas – Plutona – atpakaļgaitas sākums. Šī planēta neitralizē sieviešu kolektīvu enerģiju, palīdzot sieviešu sabiedrībām apturēt konfliktu ar vīriešiem un kļūt atvērtākām komunikācijas ziņā. Tas nozīmē, ka mīlestībā notiks meklējumu periods. Tas ir ļoti svarīgs notikums, jo Plutona kustība atpakaļ būs ļoti ilga.

Auns

Jūsu pašapziņa samazināsies 20. aprīļa Saules vājināšanās dēļ. Tā pāries Vērša zīmē, kas atzīmēs jums sākumu ne labākajiem laikiem. Sakari un mijiedarbība ar cilvēkiem būs sarežģīta, taču, pateicoties augstām komunikācijas prasmēm, jūs spēsiet pārvarēt problēmas. Līdera īpašības izzudīs, bet šaujampulveris kolbās un šajā virzienā paliks. Norakstīt jūs, Visums negrasās.

Lasīt arī: Egils Līcītis: Pilsētniekiem atvērušās acis, kā saimnieko pilsētas tēvi

Vērsis

Aprīlī jums būs jāapgūst visa mīlestības būtība, jo veiksme būs jūsu pusē. Visums centīsies parādīt, ka pasaka ir patiesībā iespējama. Daudzos aspektos to veicinās spēcīgs Mēness no 12. līdz 22. aprīlim. Pārējā laikā labāk neuztraucieties, bet mēneša vidū jūs varat redzēt visu no labas puses. Retrograda Saturns Mežāzī atvers tev jaunu Visumu, pilns ar brīnišķīgiem mirkļiem. Sagatavojieties, lai mainītu vērtību sistēmu, kas saistīta ar giganta reverso kustību.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment