Smieklīgi: draudzene grib atbrīvoties no drauga suņa – kādu atbildi viņš sniedza?

Pēc tam, kad draudzene ir izteikusi vēlmi savam draugam atbrīvoties no sava suņa, draugs ar lielu humora devu ievietojis sludinājumu par it kā suņa atdošanu jauniem saimniekiem. 

29F1A91B00000578-3137995-In_the_opening_line_of_his_message_the_man_outlines_how_his_girl-m-1_14

Sludinājuma teksts:

“Manai draudzenei nepatīk mans bīgls Mollija. Tādēļ man viņai jāatrod citas mājas. Viņa ir tīrasiņu un no pārtikušas ģimenes – man viņa ir bijusi 4 gadus. Viņai patīk spēlēt spēles. Pilnībā nav trenēta. Ir gari mati, tādēļ viņai ir mazliet augstas prasības, it īpaši par nagiem – bet viņai patīk tos apkopt. Visu nakti paliek augšā un kvekšķ, bet guļ tad, kad es strādāju. Ēd tikai pašu labāko, dārgāko barību. NEKAD nesagaidīs tevi pie durvīm pēc garas darbadienas un nepaudīs arī beznosacījuma mīlestību, kad tu jutīsies slikti. Nekož, bet var būt bezgala ļauna! Tātad…vai kāds ir ieinteresēts manā 30 gadus vecajā, patmīlīgajā, negodīgajā, mantkārīgajā draudzenē? Nāciet un paņemiet viņu! Es un mans suns vēlamies viņai atrast citas mājas!!” 

Sākotnēji šķiet, ka runa ir par suņa atdošanu citiem saimniekiem, bet izrādās, ka viņš tomēr vēlas atbrīvoties no savas draudzenes.

Patiešām – starp vīrieša un suņa draudzību nevar nostāties NEKAS!

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment