Sociālais tīkls bloķēja šīs modeles bildes; iemesls? Neiedomājams!

Tess-Holliday-plus-size-model

 

Kad facbook tika lūgts paskaidrot šādu lēmumu , viņi atbildēja :”Attēlā ir redzamas ķermenis vai ķermeņa daļas nevēlamā veidā. Reklāmās nedrīkst attēlot svaru vai Vese***as stāvokli, kurš ir pasniegts kā perfekts vai izskatās ļoti neveselīgs.”

Šādi noteikumi attiecoties arī uz attēliem, kurus attēloti cilvēki , kuri valkā pārāk apspīlētas drēbes un negatīvi atspoguļoti ēšanas traucējumi. Viņi piebilda, ka varbūt grupa vēlas un varētu izmantot kādu fotogrāfiju, kur attēlota kāda aktivitāte, piemēram, skriešana vai braukšana ar riteni.

Pēc šādas atbildes Gleesons Facbook nopublicēja savu viedokli

Facbook ignorē to, ka mūsu pasākumā tiks diskutēts par pozitīvajām lietām ķermenī ( kuras ir visa veida un izmēra cilvēkiem, bet it īpaši par pasākuma galveno tēmu- resniem ķermeņiem), un apgalvo, ka mēs esot mēģinājuši likt sievietēm justies slikti par savu izskatu, publicējot burvīgas pluss izmēra modeles foto.

Taču šī nav pirmā reize, kad šīs veiksmīgās un apbrīnojamās pluss izmēra modeles bildes tiek aizliegtas publicēt vai izteikts aizrādījums.

Taču pati modele par to visu saka

Veselīgs dzīvesveids neatspoguļojas cilvēka izmērā. Arī resni cilvēki var dzīvot veselīgi. Es esmu laimīga ar to kāda esmu un , manuprāt, tas ir pats galvenais.

 

Leave a Comment