Šodien notiks svarīgs notikums: 2023. gada pēdējais jaunais mēness. Kuru tas uzlādēs ar traku enerģiju un kam to atņems?

Ko ieteicams darīt jaunajā mēnesī?

Jauns mēness ir laiks, kad apstāties un ieskatīties sevī, saka Tamāra Globa. No šī brīža sākas jaunā mēneša atpakaļskaitīšana.

“Tā kā mums ir retrogrāds Merkurs, viss palēninās, palēninās, tāpēc tas ietekmēs visas zvaigžņu zīmes. Jauns mēness ir kā ceļa karte visam mēnesim, tas liek piebremzēt,” viņa skaidroja.

Šajā laikā vislabāk ir:

-meditēt;
-pilnīgas lietas;
-veidot plānus nākotnei.

Globa ieteica atvēlēt laiku, lai iztīrītu prātu un piedotu tuviniekiem, lai nākamajā gadā ieietu atjaunots. Jauns mēness piemērots arī vēlmju izteikšanai. Piemēram, var meditēt uz sudraba monētu, bet pēc tam ielikt to ūdens traukā un lūgt naudu par nākamo mēnesi, atzīmēja Tamāra.

Kas ir aizliegts darīt jaunā mēnesī?

Visvairāk uzmanīgam jābūt jaunā mēness pirmajā dienā, kad debesīs nav redzams Zemes dabiskais pavadonis. Labāk šo dienu pavadīt pēc iespējas mierīgāk un neko nedarīt, brīdināja Globa, tāpēc nevajag:

Lasi arī: Kā decembra beigās nepalikt bez naudas. Vasilisa Volodina sniedz padomus tiem, kuri var “izdegt”

Lasi arī: Ne visiem ir smagi jāstrādā, lai kļūtu bagāts. Četri zvaigžņu zīmju pārstāvji nākamajā gadā saņems visu no dzīves

-pieņemt pārsteidzīgus lēmumus;
-uzsākt jaunus projektus;
-veikt lielus izdevumus;
-daudz kontaktēties ar cilvēkiem;
-vingrinājums.

“Kamēr nav redzams Mēness, labāk pat neko neplānot. Bet tā kā tas notiks naktī, tad jau no rīta pirmajā un otrajā Mēness dienā var sastādīt mēneša ceļa karti,” secināja Tamāra Globa.

Leave a Comment