Šokējoši! Eksperiments parāda cik viegli bērni iekrīt pedofilu slazdos

1aa
Tēvs ir šokā par meitas vieglprātību

 

Youtube zvaigzne, 21 gadu vecais Kobijs Persins, devās ceļā, lai palīdzētu Ņujorkas reģiona vecākiem iemācīt bērniem, cik lielu draudu patiesībā rada pedofili, Iz**rotāji un bērnu nolaupītāji.

Viņš internetā izveidoja pusaudža profilu un ievilināja vecāku jaunās meitas bīstamās situācijās, sākumā viņš ar pusaugu meitenēm uzsāka sarunu, sociālajā portālā, Facebook, un vēlāk sarunāja ar meitenēm tikties.

„Cik viegli ir pedofilam tikt klāt pie nepilngadīga bērna, kas izmanto sociālos portālus?” viņš jautā video materiāla sākumā, pēc tam pierādot, ka tas nemaz nav sarežģīti.

„Es uztaisīju 15 gadus veca puiša viltus profilu, sociālajā portālā Facebook,” Kobijs paskaidroja, parādot pusaudža Džeisona Biačio profilu. „Ar meiteņu vecāku atļauju, es nosūtīju 14, 13 un 12 gadus vecām meitenēm uzaicinājumus draudzēties.”

Kobijam nenācās piepūlieties, lai sarunātu pirmo tikšanos ar jebkuru no šīm trijām meitenēm. Trīs vai četras dienas viņš ar viņām sarakstījās un, tad sarunāja tikšanos ar katru no viņām.

„Tas, ko mēs atklājām, bija šokējoši, un tas ir jāredz visiem,” viņš apgalvo.

Pirmā meitene, ko viņš pārbauda ir Mikaila. Mikaila ir uzticīga un ātri pieņem, ka „Džeisons” ir kāds puisis no vietējās apkārtnes – par spīti tam, ka viņi nekad nav tikušies un viņiem nav kopīgu draugu.

Kad „Džeisons” nosūtīja viņai uzaicinājumu draudzēties, 13 gadus vecā meitene viņam jautā, kā viņa viņu pazīst?

„Es tikko kā pārvācos no Floridas uz tavu pilsētu,” viņš atbild. Kobijam pat nav jāpiemin viņas pilsētas nosaukums, lai viņai liktos pilnībā uzticams šis cilvēks.

„Džeisons” atbild viņai, ka vēlās ar viņu sadraudzēties, un abi norunā tikties parkā, netālu no Mikailas mājām.

Pēc tam, kad viņa sagaida, ka vecāki dodas prom no mājām, lai viņai nav jāpaskaidro, kurp viņa dodas, Mikaila izzogas no mājas un dodas uz parku. Kad viņa tur nonāk, viņa ierauga Kobiju – muskuļainu vīrieti ar bārdu, viņš gaida. Viņš sauc viņas vārdu un viņa jautā, kas viņš tāds ir, pēc tam parādās viņas tēvs, kurš uz viņu bļauj.

„Mikaila, vai tu esi traka?” viņš bļauj. „Vai tu esi prātu zaudējusi? Viņš varēja būt Iz**rotājs. Viņš varēja būt pedofils. Kādēļ tu to darīji?”

Jaunā meitene ir šokēta un klusi atvainojas. Kobijs piemetina, ka viņi runājuši tikai pāris dienas un viņš varēja būt pavisam cits cilvēks.

„Vai tu saproti, cik biedējoši tas varēja būt?” saka Mikailas tēvs, pirms viņu noskūpsta uz galvas un saka, ka viņiem jāparunā.

Nākamā meitene, ar ko Kobijs sadraudzējās sociālajā portālā, ir 12 gadus vecā Džuliāna. Kad viņš viņai pajautā, vai viņa nevēlas satikties, viņa atbild, ka labprāt satiktos, bet viņa to var darīt tikai tad, kad mājās nav tēva, jo viņai nav ļauts mājās aicināt puišus. Abi izplāno, ka „Džeisons” var viņu apciemot, kamēr viņas tēvs guļ.

Vakarā, kad „Džeisons” ir sarunājis tikties ar Džuliānu, Kobijs un viņas tēvs, Džons, pārrunā viņa meitas uzvedību. Džons šaubās, ka Džuliāna atvērs durvis, tiklīdz viņš pieklauvēs, vismaz, viņš tā cer.

Viņi divatā nostājās pie mājas durvīm un Džuliāna, kura knapi sniedzās līdz Kobija krūtīm, tik tiešām atver durvis – par spīti viņas tēva dusmām.

„Kas tev vainas?” Džons dusmīgi saka, un paņem meitu pie rokas. Viņa tūlīt sāk raudāt un atvainojās, bet viņš turpina lasīt viņai morāli. „Kā tu varēji kaut ko tādu izdarīt? Tev ir 12 gadi! Tevi varēja Iz**rot vai nogalināt! Es jau esmu zaudējis tavu māti! Ko gan es iesāktu, ja ar tevi kaut kas notiktu?”

Džuliāna turpina raudāt, viņas tēvs viņu apskauj un saka: „Es tevi mīlu. Nekad vairs tā nedari.”

14 gadus vecā Dženna, kura ir visvecākā no trim meitenēm, saskārās ar visbiedējošāko tikšanos – un, cerams, ka ar to pietika, lai gūtu vērtīgu mācību.

„Dženna domā, ka viņas vecāki dodas kopīgā randiņā, ārpus mājas,” saka Kobijs, sēžot busiņā kopā ar viņas mammu un tēti. Dženna piekrita tikties ar „Džeisonu”, viņa domā, ka viņa vecākais brālis ar auto viņus kaut kur aizvedīs. Viņas vecāki netic, ka viņa uz to parakstīties.

Tomēr, viņa iznāk no mājas, kad pie tās piebrauc Kobijs. Pēc tam, kad viņa pa pasažiera logu pajautā, vai viņš ir Džeisona brālis, un saņem pozitīvu atbildi, viņa atver durvis un iekāpj mašīnā.

Nekavējoties, viņas vecāki, kas sēž busiņa aizmugurē, un ir uzvilkuši slēpošanas maskas, lai paslēptu savas sejas, viņu sagrābj un velk. Dženna histēriski bļauj un neveiksmīgi mēģina atvērt durvis, lai izbēgtu. Vecāki novelk sejas maskas un atklāj, ka tie ir viņi.

Tomēr, mierinošie toņi nav ilgi. Džennas māte viņai no klēpja izrauj mobilo telefonu un dusmu pilna saka: „Kas būtu noticis, ja tu iznāktu ārā un mūsu vietā atrastos citi cilvēki? Un, ja tie būtu ļoti slikti cilvēki?”

„Mēs tevi nekad vairs neredzētu,” piemetina viņas tēvs.

Viņas māte paskaidro, ka viņi jau iepriekš ir runājuši par šādām tēmām un mācījuši Džennu par bīstamajiem Iz**rotājiem un nolaupītājiem. Pusaudze klusējot sēž mašīnas priekšā.

Leave a Comment