Šokolādes un apelsīnu cepumi – ātri, gardi un vienkārši!

 

Recepte1-ak-664x442

 

SASTĀVDAĻAS:

  • 100 g sviesta,
  • 125 ml cukura,
  • 250 ml bioloģisko kviešu miltu,
  • 25 ml kakao pulvera,
  • ½ tēj. k. cepamā pulvera,
  • vaniļas cukurs,
  • ½ apelsīna miza,
  • grauzdēti, sasmalcināti zemesrieksti.

 

Lasi vēl: Recepte: Debešķīgais “Bounty”- pagatavojams mājās 20 minūšu laikā!

 

KĀ GATAVOT?

1. Sviestu saputo ar cukuru.

2. Miltus, kakao pulveri, cepamo pulveri un vaniļas cukuru izsijā.

3. Saputoto sviestu samaisa ar sauso maisījumu, pierīvē apelsīna miziņu.

4. Mīklu sadala 25 vienādās piciņās.

5. Ar rokām veļ bumbiņas un katru apviļā sasmalcinātos riekstos.

6. Bumbiņas liek uz pannas, kas pārklāta ar cepamo papīru.

7. Cep 150 °C 25 min.

8. Ļauj uz pannas atdzist. Uzglabā slēgtā traukā.

la.lv

Leave a Comment