Šoks: Iz**rotājs no Indijas, vaino pašu upuri viņas nāvē

Šis noziedznieks arī pats piedalījās Iz**rošanā, jo vadīja autobusu, kamēr 5 viņa draugi veica noziegumu. Meitene tika Iz**rota visbrutālakajā veidā, tai skaitā mokot meiteni ar metāla stieni, kā arī nežēlīgi piekaujot. Mirstošā meitene pēc tam tika izmesta uz ielas.

Tomēr tagad noziedznieks neizrāda nekādu nožēlu. Tieši otrādi – viņš paziņojis, ka “viņai nevajadzēja pretoties un tad viss būtu bijis labi”!

Noziegums tika pastrādāts 16. decembrī, kad meitene, kopā ar savu pavadoni vakarā nākusi no kino. Viņi iekāpuši busiņā, samaksājuši par braucienu, lai dotos uz mājām.

Mukešs Sings to uzskata par nekaunību un “drausmīgu rīcību” – meitenēm vakaros neesot “jāvazājas” apkārt un “jāprovocē” vīrieši. “Godīga meitene deviņos vakarā vairs nevazājas apkārt,” viņš teica BBC, piebilstot, ka Iz**rošanās vairāk vainīgas esot sievietes, nevis vīrieši. “Meitenēm jāsēž mājās un jārūpējas par mājsaimniecību – nevis jāstaigā par diskotēkām, un jādara nepareizas lietas, jāvalkā nepareizs apģērbs,” tā noziedznieks. Viņš ir pārliecināts, ka tikai 20% sieviešu protot uzvesties “pareizi”.

Studentes nāvi viņš sauc par “negadījumu” un dod “padomus”, kā sievietei Iz**rošanas gadījumā ir jāuzvedas. Viņai nevajagot pretoties, bet atļaut notiekošo. Ja viņa tā būtu rīkojusies, tad viņa netiktu piekauta…

Visšokējošākais ir tas, ka šādu viedokli Indijā pārstāv daudzi… ne tikai minētais noziedznieks. Arī Indijas Pol***jas šefs dažus mēnešus pēc šī brutālā nozieguma paziņoja: “Ja nevari izvairīties no Iz**rošanas, izbaudi to….”!  Tas izraisīja masu protestus un daudzi tūkstoši sieviešu devās ielās, lai protestētu pret valsts bezatbildību un neizdarību!

Atgādinājumam: noziedznieki jau dažas dienas pēc pastrādātā tika arestēti. Visi, izņemot vienu (kurš nozieguma brīdī bija 17 gadus jauns) ir notiesāti uz nāvi un šobrīd viņi gaida sprieduma izpildi. Viens no noziedzniekiem jau ir pakāries pats savā kamerā.

 

Avots: Bild.de

Leave a Comment