Šos 3 zvaigžņu zīmju pārstāvjus 2023. gada oktobrī gaida negaidīta veiksme!

Skorpions

Šis rudens mēnesis daudziem Skorpioniem būs ārkārtīgi pozitīvs, lai gan tas nebūs viegli. Zvaigžņu eksperti iesaka izvairīties no stereotipiskas domāšanas: aizspriedumi neļaus šīs Zīmes pārstāvjiem pēc iespējas ātrāk atrisināt visas savas problēmas, un tas var diezgan negatīvi ietekmēt viņu dzīvi.

Notikumi šādos periodos parasti ātri viens otru nomaina, tāpēc nav jēgas noskaņoties uz kādu konkrētu vilni, un jārīkojas atbilstoši apstākļiem.

Lasi arī: 2024. gadā izrādē valdīs Koka pūķis, viņš dāvās veiksmi tikai izredzētajiem

Lasi arī: Nākamais gads nesaudzēs nevienu, stāstīja kāda akla meitene no Francijas

Mežāzis

Zvaigžņu un planētu mainīgā enerģija palīdzēs Mežāžiem neitralizēt viņu bailes, šaubas un negatīvās emocijas. Šie cilvēki spēs kļūt izlēmīgāki un drosmīgāki, un tas noteikti pozitīvi ietekmēs mīlas un biznesa sfēru.

Daudzi ienaidnieki un ļaundari paši vēlēsies izlīgšanu ar Mežāžiem. Ir vērts atteikties izbeigt karu kaut vai tāpēc, ka tautas gudrība saka: “Ienaidnieki jātur tuvāk nekā draugi.” Planētas un zvaigznes vēlas redzēt gudrus Mežāžus, kuri spēj rīkoties saprātīgi.

Visām pārējām Zvaigžņu zīmēm zvaigžņu eksperti iesaka nepadoties sliktām domām un negatīvismam. Oktobris ir grūts laiks, taču arī šajā periodā var piesaistīt pozitīvas emocijas un mīlestību. Nav nepieciešams atturēties. Tas attiecas uz visiem cilvēkiem bez izņēmuma.

Leave a Comment