Nākamais gads nesaudzēs nevienu, stāstīja kāda akla meitene no Francijas

Viņu sauc par jauno Vangu un slavenā gaišreģa garīgo mantinieci. Pirms aizbraukšanas bulgāru gaišreģe prognozēja, ka viņas dāvana pamodīsies īpašā bērnā. Mūsdienās daudzi sliecas uzskatīt, ka mēs runājam par aklo franču meiteni Kaede Uber. Viņas pareģojumi mani vairākkārt ir pārsteiguši ar savu precizitāti. Nesen jaunā gaišreģe paziņoja par savām prognozēm 2024. gadam.

Prognoze 2024.gadam

Tāpat kā Vanga, arī 19 gadus vecā Keida redzi sāka zaudēt agrā bērnībā. Tagad meitene ir praktiski akla. Viņai nepatīk tumsa, tāpat kā bulgāru gaišreģei tā nepatika. Saskaņā ar Uber teikto, miruši cilvēki nāk pie viņas tumsā un stāsta viņai par nākotni. Tāpat jaunai gaišreģei darbā palīdz noteikta gaisma – tā ļauj ieraudzīt lietu slēpto būtību no iekšpuses.

Lasi arī: Andžela Pērla brīdina Aunus nepiņemt lēmumus, bet Skorpioniem sola liktenīgas pārmaiņas finansēs 2023.gada oktobrī!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vērsim jāuzmana savs maks, Skorpions var saņemt sodu!

Daži varētu saukt Keida spējas nevis par dāvanu, bet gan par vienkāršu saprāta zaudēšanu. Taču pētījumi liecina, ka meitenes smadzenes ir pilnīgi veselas un darbojas bez patoloģijām. Viņa sāka demonstrēt brīnumus 8 gadu vecumā, un brīdī, kad Vangas biedri viņu atrada, visa viņas mazā pilsēta jau zināja par meiteni.

Vangas mantiniece savu pirmo pareģojumu izteica 2016. gadā, paredzot teroraktu Nicā un pēc tam Kadafi nāvessodu, revolūciju Ēģiptē, Trampa prezidentūru un nezināma vīrusa ierašanos no austrumiem. Viņasprāt, 2023. un 2024. gads planētai būs grūti gadi, taču tas ir nozīmīgs solis ceļā uz cilvēku labklājību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment