Kāda ir spalvas tetovējuma patiesā nozīme

Ja redzi kādu ar spalvas tetovējumu, tas apzīmē:

Brīvību

Šī ir pati tiešākā tetovējuma nozīme. Cilvēki, kuri tiecas pēc brīvības, bieži izvēlas šāda simbola tetovējumus. Putna spalva asociējas ar putnu, kurš atpleš savus spārnus un dodas tālāk, neraizējoties par to, vai zem kājām ir pamats vai nav. Šādi cilvēki bieži sevi dēvē par “brīvajiem gariem” un sapņotājiem. 

Saikni ar garu

Senāk dažādās kultūrās spalva simbolizēja ļoti spēcīgu saikni ar gariem, Visumu  un citām ļoti abstraktām lietām. Indiāņi, ēģiptieši un ķelti tetovēja spalvas simbolu, parādot savu saikni ar dabu un vairākiem dieviem, kuriem viņi ticēja. 

Drosmi/spēku

Spalvas tetovējumi var simbolizēt arī drosmi, apņēmību un pašpārliecinātību. Ja paskatās atkal no citas puses – putni ir tik drosmīgi, lai atplestu spārnus un lidotu, nebaidoties, ka viņi nokritīs. Tādēļ cilvēki, cenšoties atspoguļot savu attieksmi pret dzīvi, tetovē šādu simbolu – cilvēki, kuri ir spēcīgi, kuri tic paši saviem spēkiem un kuri ir spējīgi dzīvē pieņemt svarīgus lēmumus. 

Inteliģenci

Cilvēki ar spalvas tetovējumu ir inteliģentāki, jo spalva veido asociācijas ar gaisu – cilvēki, kuri ir dzimuši gaisa zīmē izceļas ar inteliģenci un spēcīgām komunikācijas prasmēm. Viņi sevi pilnībā spēj aizstāvēt, zina, ko grib.

Skaistumu

Daudz dzīvnieku, kuriem ir spalvas, izceļas ar īpašu skaistumu, piemēram, pūces, pāvi un dūjas. Ja tu izvēlies spalvas tetovējumu, tas simbolizē eleganci un skaistumu. 

 

Avots: powerofpositivity.com

Leave a Comment