Starp mums meitenēm: 10 ļoti seksīgi padomi

3. Seksam jebkurš noskaņojums ir labs. Vai jūs esat dusmīga vai aizkaitināta? Vai jums ir paātrinājusies elpošana, piesarkusi seja, jūsu muskuļi ir saspringti? Vai tas neko neatgādina? Dzimumakta laikā mēs bieži vien jūtamies vienādi. Laba saimniece, kas patiešām mīl seksu, bez ziediem un svecēm, un jebkurā stāvoklī atradīs enerģiju, lai aizrautu izklaidi līdz gultai.

4. Izbaudi sevi. Dāviniet sev dāvanas, valkājiet skaistu apakšveļu, izmantojiet dārgas smaržas tāpat kā, ēdiet garšīgu ēdienu. Bet! Tas vēl nav viss. Kad mēs kaut ko mīlam, mēs par to rūpējamies. Tātad mīlēsiet savu ķermeni pilnībā: dodieties uz sportu, ēdiet labi, elpojiet svaigu gaisu, daudz guliet un nodarbojieties ar seksu.

Lasiet arī: Ar ko ir noderīgs un bīstams porno

5. Mīliet kailumu. Jo vairāk laika jūs iztērējat kaila esot vienatnē ar sevi, jo labāk tu iepazīsi savu ķermeni, ar to apradīsi, iemīlies to. Un jo vairāk pārliecināta un ērtāk sajutīsieties apģērbta.

6. Flirts. Neatkarīgi no tā, cik jūs esat iemīlējusies, neatkarīgi no jūsu garastāvokļa, atcerieties, ka tev apkārt ir daudz vīriešu. Neaizveriet no tiem. Enerģijas apmaiņa starp dzimumiem mūs visus uztur labā formā.

7. Izdariet pirmo soli. Lielākā daļa vīriešu to vēlas, ka pati sieviete nāk klajā, lai tiktos, sāk sarunu vai piedāvā seksu. Aizmirstiet, ka vīrietis ir boss! Izvēlieties, kad, ar ko un kā. Tikt vadītai ir ļoti lieliski, jums nav nepieciešama nekāda atbildība. Daudzas lietas paiet garām tev, tas ko jūs vēlētos, bet jūs nekad to nesaņemsiet, kamēr jūs tos neievērosiet.

8. Sagaidi, ka jūsu mīļākais būs labs gultā. Tici savam partnerim. Jo patiesāk jūs viņu apbrīnosiet, jo vairāk viņš centīsies pielikt pūles, lai nemaldinātu jūsu cerības. Meklējiet viņā labumu un jūs to atradīsiet!

Lasiet arī: 10 seksa fakti par vīrieša ķermeni

9. Pieprasiet orgasmu. Bez orgasma jūsu seksuālā dzīve nekad nebūs pabeigta. Un neviens no mīļākajiem, dāsnākajiem un rūpīgākajiem partneriem tev neapmierinās. Un bez šī, sekss jūs sarūgtinās. Kas vēlas darīt to, kas ir neapmierinošs? Tad runājiet ar viņu, ļauj saprast tavu ķermeni un neapstājieties, kamēr tu neesi izlādējusies.

10. Sekss ir izvēle.Vai jūs domājat, ka piedzimst seksuāli? Tukšs attaisnojums. Vai tu nepatīc vīriešiem? Vai tu jautāji viņiem? Jums var būt miljons iemeslu, kāpēc nav seksa. Un tikai viena vēlme to darīt. Un, ja jūs nolemsiet atrast laiku un iespējas tam, nekas jūs neapturēs.

Avots: tochka.net
Gunta Graudiņa

Leave a Comment