Vitamīnu maskas matiem: labākās receptes

Lasiet, kā ar vitamīnu masku palīdzību atgūt matiem bijušo biezumu, veselību un mirdzumu cirtās.

Daudzām sievietēm rodas jautājums, kā saglabāt matu skaistumu un veselību, neizmantojot regulāras dārgas procedūras un bieži negriežot matus. Pirmkārt, jums regulāri un pareizi jārūpējas par matiem, un, otrkārt, taisīt vitamīnu maskas.
Vitamīnu maskas tiek uzskatītas par labāko līdzekli matu kopšanai mājās. Galu galā tie ir izgatavoti no dabīgiem produktiem, un tiem ir labvēlīga ietekme uz matu augšanu, padarot tos stiprākus un veselīgākus.
Matiem nepieciešami A, B1, B2, B6, B12, C, PP vitamīni, kā arī E vitamīns. A vitamīns stiprina matus, novērš to trauslumu un sausumu, bet B vitamīnu grupa veicina matu augšanu un nostiprināšanu, pasargā tos no izkrišanas, dod veselīgu spīdumu, vitamīni C un PP stimulē matu augšanu, nostiprina un atjauno, eļļas šķīdums ar E vitamīnu – lielisks līdzeklis, lai palīdzētu trausliem, vājiem un sausiem matiem.
Vitamīnus ampulās var lietot tīrā veidā, ieberzējot saknēs un gar visu matu garumu, bet labāk un ekonomiskāk pievienot tos dažādām dabīgām matu maskām.

Lasiet arī: Pirms griez matus tev jāizlasa šie ekstrasenses un raganas Merilinas Kerro ieteikumi

• Vitamīnu maska sausiem un bojātiem matiem. Šī maska ir izgatavota, pamatojoties uz augu eļļām, vitamīniem A un E, citronu sulu un olu dzeltenumu. Sajauciet pa tējkarotei ar dadžu, rīcineļļu un mandeļu eļļu, pievienojiet olu dzeltenumu, tējkaroti citrona sulas un 10 pilienus vitamīnu A un E. Uzklāj masku gar visu matu garumu, sākot ar saknēm un beidzot ar galiem. Nēsājiet plastmasas cepurīti vai celofāna maisiņu uz stundu, pēc tam mazgājiet masku ārā no matiem ar siltu ūdeni un šampūnu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment