Pirms griez matus tev jāizlasa šie ekstrasenses un raganas Merilinas Kerro ieteikumi

Ticējumi vēsta, ka matu nogriešana var izmainīt cilvēka dzīvi. Cik daudz tajā patiesības? Slavenā igauņu ekstrasense un ragana, Krievijas šova “Ekstrasensu cīņas” dalībniece un vairākkārtēja uzvarētāja Merilina Kerro savā Instagram profilā dalās savās zināšanās par matu griešanu, raksta la.lv portāls kokteilis.lv.

Izrādās, ir nozīme pat nedēļas dienai, kad ejam pie friziera.

“Matiem nav tikai estētiska funkcija, un tie nav doti tikai skaistumam. Tie ir cilvēka organisma dabas dotās antenas, kas uz ķermeni raida neredzamu Visuma spēku. Mati ir mūsu kosmiskā spēka avots. Maģija apgalvo: ja kaut kas notiek ar matiem – tas maina likteni. Tas nozīmē, ka jebkuras darbības ar matiem var uz vienu vai otru pusi mainīt ne tikai mūsu ārējo izskatu, bet arī visu dzīvi,” atklāj slavenā ragana.

Viņa uzver, ka ir konkrēti jāzina, kādēļ vēlaties kaut ko mainīt savā matu sakārtojumā un, apmeklējot frizieri, jāievēro vairāki būtiski likumi.

Lasi arī: Pieci īsi matu griezumi, kas būs ļoti aktuāli 2018. gadā

Pirmais likums

Nedrīkst savus matus uzticēt kuram katram. Cilvēks, kurš griež matus, maina jūsu biolauku. Atnākot uz frizētavu, izvēlieties ne tikai modernu matu sakārtojumu, bet arī enerģisku un dzīvespriecīgu meistaru, tad jūsu dzīve pēc matu griešanas mainīsies uz labo pusi. Jo vecāks meistars, jo spēcīgāka viņa ietekme uz jūsu dzīvi. Ja jūs esat…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment