Stiprākais vīrs pasaulē iepriecina latviešu daudzbērnu ģimenes un gatavojas Tēva dienas festivālam

Latviešu spēkavīrs un pasaules līmeņa čempions Dainis Zāģeris zinību dienā 1.septembrī iepriecināja Latvijas daudzbērnu ģimenes, iesaistot aizraujošos spēka treniņos gan lielus, gan mazus un ar atbalstītāju palīdzību sarūpējot pašu nepieciešamāko pirmklasniekiem, uzsākot skolas gaitas.

Gandrīz simts dalībniekiem bija iespēja piedalīties stafetēs, izmēģināt vilkt dažādu izmēru un smagumu riepas, nest vairāku desmitu smagus sadzīves priekšmetus un piedalīties sportiskās sacensībās. Par pasākuma jautrāko daļu izvērtās virves vilkšanas sacensības, kurās ap trīsdesmit bērnu cīnījās pret stiprinieku Daini Zāģeri, gūstot viennozīmīgu uzvaru.

Kā atzina daudzbērnu ģimeņu biedrības “IB Pērle” pārstāvji, tieši tā ir visneizmērojamākā atzinība par viņu ikdienas rūpēm – bērnu aktivitātes, vecāku azarts un kopība. “Esam pateicīgi Dainim Zāģerim un viņa komandas darbam, organizējot sporta dienu daudzbērnu ģimenēm, kuriem ikdienā laika un resursu trūkuma dēļ nav iespēju piedalīties šādās aktivitātēs.” Piebilda biedrības “IB Pērle” vadītāja Inga Kleinšmite.

Pasākumu rīkoja Daiņa Zāģera treniņu komanda TEAM ZAGERIS, kuras ietvaros ar skanīgu saukli DOD IEKŠĀ un tēmturi#dodieksa Rīgas centrā jau trīs vasaras mēnešus bija iespējams trenēties ar dažāda līmeņa sporta sagatavotību, attīstīt spēka un izturības prasmes un veicināt kustības prieku. Grupas nodarbības, kas tapušas sadarbībā ar sertificētiem fizioterapeitiem, notiek svaigā gaisā, izmantojot spēkavīru inventāru, kas pielāgots ikviena dalībnieka vecumam un fiziskajai sagatavotībai.

Līdz ar sporta dienu ģimenēm Daiņa Zāģera treniņu komanda TEAM ZAGERIS atklāja šī rudens pasākumu sezonu, jo jau šajā nedēļas nogalē spēka vīrs būs sastopams gan Rīgas Dinamo spēles ietvaros Arēnā Rīga 8.septembrī, gan Tēva dienas festivālā Vērmanes dārzā 9.septembrī. Arī šajos pasākumos gan lieliem, gan maziem bez maksas būs iespējams pārbaudīt savus spēkus, trenēt izturību un iegūt individuālu konsultāciju savas fiziskās sagatavotības uzlabošanai un prasmju attīstīšanai.

Vairāk informācijas par Daiņa Zāģera treniņiem var uzzināt oficiālajā Facebook lapā: www.facebook.com/trenini.lv/ un mājas lapā: www.trenini.lv

Bildes no pasākuma: https://failiem.lv/u/bfn3vnfc (Publicitātes foto)

Leave a Comment