Suns bezpajumtnieks baidījās no cilvēkiem, bet viena meitene izdomāja, kā viņu glābt

2

Problēma bija tajā, ka suns sen nebija gājis klāt cilvēkiem un viņu nevarēja apmānīt pat ar ēdienu. Tā Amanda ar draugu pavadīja stundu, cenšoties nedaudz tuvoties sunim un pabarot to.

3

Viss bija veltīgi, un tad jaunieši nolēma doties atpakaļ uz pilsētu, lai paēstu. Bet atstāt suni vienu pašu viņi nevarēja un drīz vien devās atpakaļ. Līdz trijiem naktī viņi centās sunim tuvoties. Šie jaunieši neskatoties uz ilgo laiku cenšoties ar suni sadraudzēties neatmeta ar roku, bet turpināja iesākto. Pēc tam viņiem ienāca prāta riskanta, bet interesanta ideja. 

4

“Es izkāpu no mašīnas un ar muguru pret suni nogūlos ceļa malā. Suns ierējās, bet kļuva ieinteresēts. Kādu laiku viņš vienkārši sēdēja un skatījās uz mani no tāluma. Pēc tam viņš piegāja pie manis un sāka ošņāt. Es gulēju uz ceļa aptuveni 20 minūtes, līdz kamēr viņš atnāca pie manis un pierada pie manas smakas. Pēc tam viņš zaudēja interesi pret mani un aizgāja malā un apgūlās zālītē, ” saka meitene. Pēc tam Amanda lēnītēm sāka tuvoties sunim.

5

Lai pietuvotos sunim pilnībā bija nepieciešama  vesela stunda. Ja suns sāka justies ne pārāk komforti, meitene vienkārši sastinga un nekustējās, lai viņš varētu pie viņas klātbūtnes varētu pierast.

6

Kad viņš sāka rūkt, Amanda sāka pīkstēt un kunkstēt, lai viņu nomierinātu. Un cik dīvaini tas nebūtu, tas viss nostrādāja.

7

Jau pēc pāris minūtēm suns gulēja blakus meitenei.

8

Pēc tam kad viņš sāka pieņemt Amandu kā draugu, viņai izdevās iesēdināt suni mašīnā un aizvest pie veterināra.

9

Tagad šim sunim meklē saimniekus, bet pirmais un galvenais solis viņa dzīvē jau ir izdarīts. Bezbailīgā Amanda kļuva par viņa glābēju.

10

Avots: www.adme.ru

Leave a Comment