Svarīgākie mirkļi sievietes dzīvē – kad tu beidzot kļūsti par sievieti?

Tas brīdis, kad…

  1. Tu pārstāj ģērbties, lai kādam iepatiktos, bet lai tikai tu pati patiktu sev.
  2. Tu akceptē un iemīli savas krūtis tādas, kādas viņas ir. Vai arī vienkārši izvēlies par labu paceļošajam krūšturim, jo tā vienkārši ir vieglāk.
  3. Tev ir drosme, lai kādu atraidītu, pasakot to tieši sejā, nevis esot pieklājīga un sakot, ka tas “šobrīd nevar izdoties”.
  4. Tu saki “aj, vienalga” un izmanto savu klēpjdatoru kā augšstilbu sildītāju. Tu zini, ka tas nav veselīgi, bet tomēr- vienalga.
  5. Tu pārstāj melot par savu vecumu. Ir divi brīži, kuros sieviete to dara: tad, kad viņai ir aptuveni 19 gadi (viņa pārstāj melot, ka ir vecāka) un kad viņai ir aptuveni 27 gadi un viņa melo par to, ka viņa ir jaunāka…kad mēs to pārstājam darīt, vienalga, kādā vecumā, tad esam beidzot pieņēmušas sevi un lepojamies ar to.
  6. Tu pilnībā pieņem savu iekšējo “man ir vienalga” sievieti. Tā ir tā sieviete, kura mūs visas kādos dzīves brīžos ir izglābusi. Dažām palaimējas, ja viņas šādas kļūst savos jaunības gados, bet labāk arī vēlu nekā nekad. Tomēr, kad viņa atnāk, tā ir īsta brīvības sajūta.
  7. Tu pārstāj pārāk iedziļināties tev sūtītajās īsziņās un vairs nejautā savām draudzenēm, lai viņas tās pārlasa un analizē kopā ar tevi. Tev vienkārši vairs nav laika tādam bezsakaram.
  8. Tad, kad vīrietis neatbild uz tavām jūtām, tu saproti, ka tas ir viņa, nevis tavs zaudējums, un tu ar mierīgu sirdi turpini dzīvot.
  9. Tev neinteresē, ja esi atzīmēta neglītā fotogrāfijā, jo tu pati labi zini, ka reālajā dzīvē esi seksīga.
  10. Tu saproti, ka vienīgā sieviete, kādai tev ir jābūt, esi tu pati.

Ja esi tuvu šādai domāšanai, tad tev noteikti ir palaimējies, jo tici mums – tā dzīvot vienkārši ir daudz vieglāk.

Avots: thoughtcatalog.com

 

Leave a Comment