Talismana zieds atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

Lauva

Orhideja un magnolija ir Lioness ziedi. Spēcīgākās dāmas, pateicoties orhidejas enerģijai, varēs kļūt vēl varenākas un dievinātākas. Šis ir noslēpumains zieds, kas jums sniedz veiksmi. Magnolija palīdzēs pārvarēt dzīves grūtības.

Jaunava

Jaunavas ir nepretenciozas ziedu izvēlē, bet margrietiņām un saulespuķēm viņām ir vislabākā aura. Šīs zīmes pārstāvji saņem milzīgu spēka krājumu, ieskaujot sevi ar šiem ziediem.

Svari

Vijolīšu enerģijai vislabāk piemēroti Svari  . Alternatīva būtu rozes, kas piešķir Svariem īpašu šarmu un liek iemīlēt sevi un apkārtējo pasauli.

Skorpions

Zvaigžņu eksperti iesaka Skorpioniem ieskaut sevi ar rozēm un neļķēm. Neļķes ir labākā iespējamā krāsu izvēle, jo tās ir gan aizsargājošas, gan atbalstošas.

Strēlnieks

Narcises ir labākie talismanu ziedi Strēlniekiem. Šīs dāmas ir ļoti dinamiskas, mainīgas un skaistas, tāpēc lai dāvinātie ziedi atbilst viņu tēlam.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji iemīlas: dažie iemīlējušies uzvedas pretēji savam ierastajam raksturam

Lasi arī: Laipnākie zvaigžņu zīmju pārstāvji: dažam tikai pret sevi

Mežāzis

Belladonna un neļķes ir divi no labākajiem ziediem jebkurai Mežāža sievietei. Tie palīdzēs atrast izeju pat no vissarežģītākās situācijas. Šie ir jūsu labākie draugi ceļā uz panākumiem jebkurā dzīves jomā .

Ūdensvīrs

Violetas un mimozas ir lieliski piemērotas enerģiskiem Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem. Šie ziedi būs labākie amuleti ceļā uz vispārēju atpazīstamību. Viņi parādīs ceļu uz vislabāko pašizpausmi.

Zivis

Šo jutīgo dabu grūtos laikos var atbalstīt tikai narcises vai jasmīns. Šādi ziedi saglabās pozitīvo enerģiju Zivju sievietes iekšienē, ļaujot ilgstoši uzturēt labu garastāvokli.

Katrai sievietei patīk saņemt ziedus dāvanā, lai gan dažreiz viņa saka pretējo. Galvenais, lai puķes ne tikai patiktu, bet arī enerģiski piegāja pie cilvēka. Tie palīdzēs piesaistīt veiksmi un sniegs labu garastāvokli pat drūmākajā dienā.

Leave a Comment