Tas ir fiksēts video: Viņa sēdēja taksometrā, kad pēkšņi pa logu ielidoja ķieģelis un ielauza viņas galvaskausu!

Viens no iesaistītajiem pusaudžiem (17) atzinis savu vainu miesas bojājumu nodarīšanā un pārējie, divi 16 gadus vecie un viens 15 gadus vecais jaunietis, apsūdzēti tāda paša nozieguma pastrādāšanā.

Visi četri jaunieši, kuru vārdi nedrīkst tikt publicēti tiesisku iemeslu dēļ, apsūdzēti arī mantisku zaudējumu nodarīšanā taksometru īpašniekiem, zināms, ka galējais tiesas spriedums viņiem tiks piešķirts nākamnedēļ, ziņo BBC.

Lasi vēl: Sirdi plosoša bilde pēc smagas Autoav***jas aizkustina visu pasauli; Kā viss beidzās?

Video novērošanas kameras fiksējušas notikušo – uzskates materiālā redzamais pāris iesēžas taksometrā, lai dotos cauri Birmingemai.

Pēkšņi, cauri taksometra logam izlido ķieģelis, abi pasažieri kļūst satraukti.

Automašīnas vadītājs reaģē pirmais – viņš zibenīgi jautā, vai pasažieriem nekas nekait.

Vīrietis notrauc no sejas un jakas stikla lauskas. Šoferis vēlreiz pajautā: “Vai jums viss kārtībā? Pagaidiet, pagaidiet,” bet aizmugurē sēdošā sieviete sāk skaļi raudāt, saprotot, cik nopietns ir viņas gūtais ievainojums.

Sieviete palūkojas uz blakus sēdošo vīrieti, kurš viņu mierina, sakot, ka viss būs kārībā. Viņš no kabatas tūliņ izvelk kabatlakatu un cenšas ar to apturēt As**s tecēšanu no brūces.

Viņš saka: “Tikai nekliedz, viss ir kārtībā.” Taksometra šoferis dzirdams izsaucot ātro palīdzību, viņš vēl apjautājas, vai var abus nogādāt Slim**cā.

Upuris tiesas prāvas laikā sacīja: “Mums nevajadzēja saskarties ar šādu vardarbību. Ja ķieģelis būtu trāpījis taksometra vadītājam, mēs varējām iet bojā.”

Inspektors Stīvens Raiss paziņoja: “Tikai laimīgas sagadīšanās dēļ mums nenācās izskatīt nopietnāku lietu, kurā kāds būtu gājis bojā. Acīmredzams, ka jaunieši uzbruka melnajiem taksometriem un to vadītājiem – mēs vēlamies pārliecināt taksometru šoferus, ka nekas tāds neatkārtosies atkal. Cietušajai sievietei nodarīti nopietni miesas bojājumi, un es aicinu visus lieciniekus ziņot par nozieguma pastrādāšanā iesaistītajām personām.”

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment