Tas, ko viņi izdarīja garīgi slimam cilvēkam, liek acīs sariesties asarām (+VIDEO)

Manuprāt, cilvēkiem jebkurā vecumā būtu jāsaprot, ka pret visiem ir jāizturas vienlīdzīgi, neskatoties uz viņu rasi, reliģiju, orientāciju vai invaliditāti, tomēr pasaulē ir ļauni cilvēki.

Nevienam nav tiesību pret citiem izturēties necienīgi tikai tādēļ, ka viņi ir atšķirīgi vai neatbilst kāda iedomātajiem standartiem, tomēr mēs visi esam neskaitāmas reizes pārliecinājušies, ka ir tādi cilvēki, kuriem ir nospļauties par to, kā viņu darbības ietekmē citus, ko tās izraisa un kā tas vispār izskatās no malas.

Šie pusaudži tam ir tiešs pierādījums – video ir redzams, kā viņi iesit garīgi slimam vīrietim un par to pēc tam smejas. Video ir tiešām šausmīgs un liek gandrīz vai raudāt. Nav saprotams, kā cilvēki var tā rīkoties pret kādu, kuram jau tā ir jāsadzīvo ar to, ka viņa invaliditāte attur no daudz kā, ko viņš, iespējams, vēlētos darīt. Citu necienīga izturēšanas visu tikai pasliktina.

Lasi vēl: Šausmu stāsts, kā šai sievietei beidzās Tinder randiņš – ir jāuzmanās!

Mums pret šādiem cilvēkiem vajadzētu izturēties piesardzīgi un laipni, viņi būtu jāpieņem sabiedrībā un jārada sajūta, ka viņi iedaras un ka nav citādāki, tomēr šiem puišiem par to noteikti ir vienalga.

Zemāk skaties video, tomēr cilvēkiem ar vājākiem nerviem neiesakām to atskaņot!

Avots: viralnova.com

Leave a Comment