Ko deguna forma pasaka par tavu personību?

1

Ieliekts deguns

Cilvēki ar šādu degunu parasti ir laipni, optimistiski un emocionāli. Viņi vienmēr piedāvā savu palīdzību un mīl visus, kuri atrodas ap viņiem. Cilvēkiem ar ieliektu degunu parasti patīk dažādi seksuāli piedzīvojumi.

2

Taisns deguns

Pirmā pazīme, kas ir redzama šādiem cilvēkiem, ir inteliģence. Viņi ir ļoti funkcionāli, viņiem ir daudz talantu. Šie cilvēki vienmēr domā loģiski un atrod pieejas, kā tikt pāri dažādiem šķēršļiem. Tomēr viņiem ne visai labi sanāk izrādīt savas emocijas.

3

Izliekts deguns

Ja kādreiz satiksi cilvēku ar šādu degunu, gatavojies sekot viņa vadībai. Viņi ir dzimuši līderi, un vienkārši nav nekādas iespējas uzrāpties augstāk par viņiem (ja vien tev nav tāds pats deguns). Šādi cilvēki strādā impulsīvi, bet nekad nesteidzas pieņemt lēmumus, ir labi organizatori, bet nav agresīvi.

Lasi vēl: Ko tava deguna forma var pateikt par tavu raksturu

4

Plakans deguns

Ja satiec cilvēku ar šādu degunu, padomā, pirms kaut ko saki. Viņi ir izpalīdzīgi, bet ļoti tempermentīgi – bieži vien saceļ traci bez redzama iemesla.

5

Nūbiešu deguns

Šādi cilvēki ir ļoti zinātkāri, vienmēr vēlas zināt visu par visu. Tas viņus padara harizmātiskus – viņi ir sabiedriski un necenšas slēpt patiesās emocijas.

6

Āķveida deguns

Šādus cilvēkus neietekmē citu uzskati un domas. Viņi paši sev ir priekšnieki – viņiem patīk doties pa vēl neiestaigātām takām. Šādi cilvēki dara, ko grib, jo viņiem neinteresē, vai kāds viņus nosoda vai nē. Laimīgi viņi jūtas tad, kad seko saviem mērķiem.

7

Strups un īss deguns

Šie cilvēki ir agresīvi gandrīz it visā, ko viņi dara. Viņi ļoti ātri reaģē gan fiziskā, gan mentālā ziņā. Dažreiz pat pārāk ātri.

8

Viļņains deguns

Šāds cilvēks ir mīlošs un entuziastisks. Ja vēlies jautrību, tad šie cilvēki to vienmēr nodrošinās – katru dienu ir gatavi ballītei un izklaidēm.

Avots: styleidea.org

Leave a Comment