Tava mīļākā saldējuma garša var daudz pastāstīt par tevi – kāda ir tava?

 

Piparmētu saldējums ar šokolādes gabaliņiem – tu esi ambicioza

Ja šī ir tava mīļākā saldējuma garša, tad tev pēc vārda kabatā nav jāmeklē – tu proti argumentēt, esi pašpārliecināta un savā ambiciozitātē tās labākajā vārda nozīmē droši ej uz savu mērķi.

05-traits-ice-cream-mint-chocolate-chip

Varavīksnes krāsas sorbets – tu esi pesimistiska

Neatkarīgi no tā, ka saldējuma krāsas raisa patīkamas emocijas, pētījums pierāda, ka cilvēki, kuriem šī ir mīļākā saldējuma garša, ir pesimistiski, taču mākonim ir arī zelta maliņa – tu esi analītiska un spēj nevilcinoties pieņemt lēmumus.

06-traits-ice-cream-rainbow

Šokolādes saldējums ar riekstiem un karameli – tu esi agresīva

Agresivitāte varbūt izklausās skarbi, tāpēc, ja būsim precīzi, tad pētījums pierāda, ka šādi cilvēki ir gana nepacietīgi un dažreiz neapdomīgi, kā rezultātā var aizskart citu jūtas. Bet šīs saldējuma garšas cienītāji ir labākie klausītāji!

07-traits-ice-cream-rocky-road

Lasi vēl: Nekūstošs saldējums- vai tas ir iespējams?!

Kafijas saldējums – tu esi dramatiska

Tev dzīvē ir vajadzīgas emocijas – gan labas, gan sliktas (līdzsvaram). Vienmuļa dzīve nav domāta tev. Tev patīk dzīvot dzīvi ar pilnu krūti un koncentrēties uz tagadni nevis nākotni.

08-traits-ice-cream-coffee

Piena saldējums ar šokolādes gabaliņiem – tu esi dāsna

Pētījums liecina, ka cilvēki, kuriem šī ir mīļākā saldējuma garša, ir ne tikai strādīgi, bet arī dāsni! Tu proti gan sasniegt savus mērķus, gan dalīties ar to augļiem ar saviem tuviniekiem.

09-traits-ice-cream-vanilla-chocolate-chip

Riekstu saldējums – tu esi apzinīga

Pēc pētījuma var secināt, ka cilvēki, kuriem garšo riekstu saldējums, ir apzinīgi – un apzinīgi tieši sociālā ziņā. Tev nekad nav tīšu, ļaunu nodomu nodarīt kādam pāri. Ja kādu iemeslu dēļ tā gadās, tad proti atvainoties. Tu ar cieņu izturies pret ikvienu.

10-traits-ice-cream-butter-pecan

Avots: rd.com

COMMENTS

Leave a Comment