Tavs Zodiakālā apļa sargeņģelis. Ar kādiem talantiem viņš tevi apveltījis?

Janvāris

Sargeņģelis Nememjahs (1.janvāris — 5.janvāris). Tas ir veiksmes eņģelis, kas palīdz saviem aizbilstamajiem sasniegt jaunas virsotnes un piepildīt izvirzītos mērķus.

Sargeņģelis Jeiljahs (6.janvāris — 10.janvāris. Tas ir spēka eņģelis, kas palīdz cilvēkiem saglabāt sasniegto stāvokli un cīnīties ar grēcīgām atkarībām un vājībām.

Sargeņģelis Harakjahs (11.janvāris — 15.janvāris). Šis eņģelis palīdz mums saglabāt vēlmi uzvarēt un neļauj nogriezties no izraudzītā ceļa.

Sargeņģelis Mecerjahs (16.janvāris — 19.janvāris). Šis eņģelis ir piešķīris cilvēkiem, kas dzimuši viņa labvēlībā, ticību saviem spēkiem un atbildības sajūtu.

Sargeņģelis Vametjahs (20.janvāris — 24.janvāris). Šis eņģelis saviem aizbilstamajiem ir piešķīris šarmu, elegantu gaumi un avantūrista garu.

Sargeņģelis Jehabjahs (25.janvāris — 29.janvāris). šis ir radošuma, neordināras domāšanas un zināšanu eņģelis. Viņa aizbilstamie labi mācās un veic jaunus atklājumus.

Februāris

Sargeņģelis Aunujahs (30.janvāris — 3.februāris). Šis eņģelis piešķir cilvēkiem retu intelektu. Bieži viņa aizbilstamie kļūst par fiziķiem, arheologiem un veiksmīgiem zinātniekiem.

Sargeņģelis Mekijahs (4.februāris — 8.februāris). Šis ir pārmaiņu eņģelis. Tas palīdz cilvēkiem radīt ko jaunu, iziet ārpus ierastajiem rāmjiem un lauzt stereotipus.

Sargeņģelis Dammebjahs (9.februāris — 13.februāris). Šis ir eņģelis, kas ir labvēlīgs ceļotājiem. Tā aizbilstamie viegli iemācās jaunas valodas, iepazīst citas kultūras, atrod draugus citās zemēs un visur jūtas kā mājās.

Sargeņģelis Menakjahs (14.februāris — 18.februāris). Šis sargeņģelis ir apveltījis savus aizbilstamos ar spēcīgu individualitāti, nestandarta domāšanu un vēlmi padarīt pasauli labāku.

Sargeņģelis Ajaujahs (19.februāris — 23.februāris). Šis ir emociju eņģelis. Tā aizbilstamie ir ļoti artistiski, emocionāli cilvēki ar jutīgu dvēseli.

Sargeņģelis Šebojahs (24.februāris — 29.februāris). Šis eņģelis saviem aizbilstamajiem dāvā milzīgu dvēseles spēku un spēju pārciest zaudējumus un nepatikšanas, kļūstot spēcīgākiem.

Marts

Sargeņģelis Rāhjahs (1.marts — 5.marts). Šis eņģelis saviem aizbilstajiem ir piešķīris milzīgu atbildības sajūtu. Viņi kā neviens cits spēj pareizi likt lietā tiem piešķirto varu.

Sargeņģelis Jebemjahs (6.marts — 10.marts). Cilvēkiem, kas ir dzimuši šī eņģeļa paspārnē, piemīt liela žēlsirdība un altruisms. Viņi ir dzimuši līderi, kas spēj padarīt pasauli labāku.

Sargeņģelis Hajaijahs. (11.marts — 15.marts). Šis eņģelis saviem aizbilstamajiem ir piešķīris muzikālas spējas, māku dejot. Viņi ir jautri un dzīvespriecīgi, tos gaida veiksme it visā.

Sargeņģelis Moumjahs (16.marts — 20.marts). Šis eņģelis savus aizbilstamos ir apveltījis ar milzīgu garīgo potenciālu. Viņš tiem palīdz visu dzīvi un ievirza viņu domas vajadzīgajā gultnē.

Sargeņģelis Alvehu (21.marts — 25.marts). Cilvēki, kurus aizsargā šis eņģelis, ir apveltīti ar spēcīgu gribu, ir apņēmīgi un neatlaidīgi. Tiem ir zināms avantūrisma gars.

Sargeņģelis Aljeili (26.marts — 31.marts). Šis eņģelis dāvā spēku, pacietību un ticību. Viņš palīdz tiem, kas ir nonākuši nelaimē.

Aprīlis

Sargeņģelis Alsits (1.aprīlis — 5.aprīlis). Šis eņģelis palīdz atrast pazudušas lietas, aizsargā cilvēkus no nepatikšanām un grūtībām, palīdz pieņemt lēmumus.

Sargeņģelis Alaulems (6.aprīlis — 10.aprīlis). Šis eņģelis savus aizbilstamos apveltījis ar mērķtiecību. Viņi precīzi zina, ko vēlas, un bieži kļūst sabiedrībā populāri.

Sargeņģelis Almahašs (11.aprīlis — 15.aprīlis). Cilvēkiem, kas dzimuši šā eņģeļa aizbildnībā, piemīt teicama stratēģiskā domāšana, drosme un drošsirdība.

Sargeņģelis Allelahs (16.aprīlis — 21.aprīlis). Šis eņģelis ir padarījis savus aizbilstamos nebēdnīgus un īpaši pievilcīgus pretējam dzimumam. Viņi spēj vienoties un samierināt cilvēkus.

Sargeņģelis Alakahs (22.aprīlis — 26.aprīlis). Šis eņģelis aizsargā cilvēkus no kaislībām un atkarībām. Turklāt viņš apvelta cilvēkus ar labu gaumi un muzikāliem talantiem.

Sargeņģelis Alkabals (27.aprīlis — 1.maijs). Šis eņģelis apvelta cilvēkus ar labsirdību, pacietību un organizētību. Cilvēki, kuriem viņš ir labvēlīgs, labi plāno savu laiku un prot pārvarēt nedrošību

Maijs

Sargeņģelis Alhezids (2.maijs — 6.maijs). Šis eņģelis savus aizbilstamos ir apveltījis ar pārliecību par rītdienu un spēju sasniegt visu, ko viņi vēlas.

Sargeņģelis Alelads (7.maijs — 11.maijs). Cilvēki, par kuriem rūpējas šis eņģelis, ir ļoti enerģiski, dinamiski un aktīvi. Vienlaikus viņi spēj saglabāt pacietību, ja tas ir nepieciešams.

Sargeņģelis Allavs (12.maijs — 16.maijs). Šis eņģelis rūpējas par strādīgiem cilvēkiem. Tas palīdz īstenot idejas un gūt no tām peļņu.

Lasi vēl: Tikai viens vienīgais – ar ko tev būtu jābūt kopā, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi?

Sargeņģelis Alhabavs (17.maijs — 21.maijs). Šis eņģelis saviem aizbilstamajiem dāvā spēju noturēt pārrunas, plānot visu uz priekšu. Šie cilvēki kļūst par labiem līderiem, karavadoņiem un uzņēmējiem.

Sargeņģelis Aljeizels (22.maijs — 26.maijs). Cilvēkiem, kuri ir dzimuši šā eņģela aizbildnībā, piemīt spējas rakstīt: tie kļūst par labiem žurnālistiem, dzejniekiem un pedagogiem. Tāpat tie var kļūt par teicamiem mediķiem.

Sargeņģelis Almebats (27.maijs — 31.maijs). Tiem, kuri ir dzimuši šī eņģeļa aizbildniecībā, piemīt ekstrasensoras spējas. Viņi ir lieliski psihologi, kas spēj dziļi izjust citus cilvēkus.

Jūnijs

Sargeņģelis Alherijs (1.jūnijs — 5.jūnijs). Prāts un darba mīlestība – šīs ir galvenās to cilvēku rakstura iezīmes, kas ir dzimuši šī eņģeļa aizgādībā. Viņi ir ļoti talantīgi un var kļūt par labiem māksliniekiem, fotogrāfiem un rakstniekiem.

Sargeņģelis Alhakems (6.jūnijs — 10.jūnijs). Cilvēkiem, kuri ir šī eņģeļa aizgādībā, piemīt elastīga domāšana un ass prāts. Viņi spēj ieraudzīt to, ko citi nepamana.

Sargeņģelis Allavs (11.jūnijs — 16.jūnijs). Šis eņģelis piešķir cilvēkiem saasinātu jutīgumu pret mistiskiem notikumiem un labu intuīciju. Neskatoties uz to, šie cilvēki prot spriest ļoti racionāli.

Sargeņģelis Alkelijs (17.jūnijs — 22.jūnijs). Šis eņģelis piešķir cilvēkiem superspējas, kuras var atklāties dziedniecībā un alternatīvajā medicīnā.

Sargeņģelis Hilevohs (23.jūnijs — 27.jūnijs). Šie cilvēks spēj atrast risinājumus jebkurā situācijā. viņiem ir nosliece uz ezotērisku, maģiju un burvestībām.

Sargeņģelis Hipahels (28.jūnijs — 2.jūlijs). Cilvēkiem, kuri ir dzimuši šī eņģeļa aizbildnībā, piemīt stipra Vese***a un izturība. Viņi var kļūt par labiem sportistiem un pavāriem.

Jūlijs

Sargeņģelis Hinelaks (3.jūlijs — 7.jūlijs). Cilvēkiem, kuri ir šī eņģeļa aizbildnībā, ir labi attīstīta taisnīguma izjūta. Viņi ir atbildīgi, pieticīgi, tiem ir augsti morāles principi.

Sargeņģelis Hijajs (8.jūlijs — 12.jūlijs). Šis eņģelis rūpējas par sievišķo sākumu. Tas palīdz dzemdībās un dziedina sieviešu Sli**bas.

Sargeņģelis Himelahs (13.jūlijs — 17.jūlijs). Šis ir ģimenes eņģelis. Tas stiprina dzimtas saites un aizsargā ģimenes pavardu no bēdām un nepatikšanām.

Sargeņģelis Hišaho (18.jūlijs — 23.jūlijs). Šis ir prieka eņģelis. Tas dāvā cilvēkiem veselību, dvēseles spēkus un piepilda viņu sirdis ar mīlestību un jautrību.

Sargeņģelis Hinetahs (24.jūlijs — 28.jūlijs). Cilvēki, kuri ir šī eņģeļa aizbildnībā, spēj izcelties uz apkārtējo fona un atklāt savas vislabākās īpašības. Viņi var sasniegt virsotnes izvēlētajā jomā.

Sargeņģelis Hihāahs (29.jūlijs — 2.augusts). Gribasspēks, kaisle, ass prāts un drosme – lūk, šādas īpašības eņģelis piešķir saviem aizbilstamajiem.

Augusts

Sargeņģelis Hijerets (3.augusts — 7.augusts). Šis eņģelis var saviem aizbilstamajiem dāvāt bagātību un varu. Taču viņš palīdz vien tiem, kas savu spēku izmanto labu mērķu vārdā.

Sargeņģelis Hišaahs (8.augusts — 12.augusts). Šis eņģelis palīdz cilvēkiem pārvērst vēlmes realitātē. Tā aizbilstamie ir mērķtiecīgi un čakli cilvēki.

Sargeņģelis Hiriji (13.augusts — 17.augusts). Šis eņģelis aizsargā cilvēkus no visām iespējamajām nelaimēm un palīdz gūt panākumus. Tā aizbilstamie labi māk vadīt cilvēkus un spēj atrast kopīgu valodu ar visiem.

Sargeņģelis Hiaums (18.augusts — 22.augusts). Šī eņģeļa aizbilstamie ir šarmanti un komunikabli cilvēki. Viņi spēj atrast individuālu pieeju ikvienam. Tos gaida panākumi un bagātība.

Sargeņģelis Hilekabs (23.augusts — 27.augusts).Cilvēki, kuri ir dzimuši šī eņģeļa aizbildnībā, ir pašaizliedzīgi un nesavtīgi. Viņi ir gatavi palīdzēt tiem, kam tas ir nepieciešams.

Sargeņģelis Hivešers (28.augusts — 1.septembris). Cilvēki, kas ir dzimuši šī eņģeļa aizbildnībā, ir nelabojami romantiķi. Tiem ir labi attīstīta intuīcija un spēja redzēt cilvēkiem cauri.

Septembris

Sargeņģelis Hijeko (2.septembris — 6.septembris). Šie cilvēki ir neticami talantīgi. Viņi spēj gūt panākumus jebkurā lietā, viss, kas ir vajadzīgs – mazliet jāpiepūlas.

Sargeņģelis Hilehaks (7.septembris — 11.septembris). Šis ir harmonijas un apmierinājuma eņģelis. Tas sniedz cilvēkiem spēju ziedot savas intereses augstāka labuma vārdā.

Sargeņģelis Hikeveks (12.septembris — 16.septembris). Šis eņģelis ir labvēlīgs aktieriem, pasniedzējiem un rakstniekiem. Tas savu aizbilstamos apvelta ar spēju ātri uztvert lielu informācijas apjomu, kas ļoti palīdz mācībās.

Sargeņģelis Himenads (17.septembris — 21.septembris). Šis ir gudrības eņģelis. Tā aizbilstamie ir morāli ļoti nobriedušas personības, kurām bieži lūdz padomus pat daudz pieredzējušāki cilvēki.

Sargeņģelis Aniels (22.septembris — 26.septembris). Šie ir dāsni cilvēki ar labi attīstītu intuīciju. Tāpat sargeņģelis tos ir apveltījis ar matemātiskām un dabas zinātņu spējām.

Sargeņģelis Haumels (27.septembris — 1.oktobris). Šie cilvēki ir ļoti viltīgi un atjautīgi. Viņi spēj izkļūt sausā no teju jebkuras sarežģītas situācijas. Svarīgākais – izmantot savas spējas labiem nolūkiem.

Oktobris

Sargeņģelis Rehavels (2.oktobris — 6.oktobris). Šiem cilvēkiem ir ašs prāts un veikls ķermenis. Sargeņģelis tos ir apveltījis ar daudziem talantiem, kurus viņiem ir jāatklāj sevī.

Sargeņģelis Jejezels (7.oktobris — 11.oktobris). Šis ir miera un taisnīguma eņģelis. Viņš palīdz tiem, kas cīnās par šīm lietām. Savus aizbilstamos tas sargā no slimībām un apbalvo ar materiālu labklājību.

Sargeņģelis Ahabaels (12.oktobris — 16.oktobris). Šis eņģelis saviem aizbilstajiem piešķir mākslinieciskus talantus. Viņi ir ļoti artistiski un glīti.

Sargeņģelis Mikels (17.oktobris — 21.oktobris). Cilvēki, kas ir dzimuši šī eņģeļa aizbildnībā, mīl harmoniju un kārtību. Tie ir spējīgi rasētāji, grafiķi un arhitekti.

Sargeņģelis Vevalels (22.oktobris — 26.oktobris). Šis ir garīgās tīrības eņģelis. Tā aizbilstamajiem ir cēla dvēsele, viņi ir patiesi.

Sargeņģelis Jelahels (27 oktobris — 31.oktobris). Šī eņģeļa aizbilstamajiem piemīt mežonīga fantāzija un brīnišķīga iztēle. Tie ir ļoti talantīgi un artistiski.

Novembris

Sargeņģelis Saelels (1.novembris — 5.novembris). Cilvēki, kas dzimuši šā eņģela aizgādībā, prot priecāties par dzīvi visās tās izpausmēs. Tāpat eņģelis aizsargā no indīgiem dzīvniekiem.

Sargeņģelis Auriels (6.novembris — 10.novembris). Eksperimentētāji un avantūristi – šā eņģeļa aizbilstamie – spēj izdzīvot un nepadoties vissmagākajās dzīves situācijās.

Sargeņģelis Aušalels (11.novembris — 16.novembris). Šā eņģeļa aizbilstamie spēj pieņemt dzīvi tādu, kāda tā ir. Viņi ir pietiekami gudri, lai nepeldētu pret straumi.

Sargeņģelis Miahels (17.novembris — 21.novembris). šie cilvēki ir teicami analītiķi. Tiem ir dziļa nestandarta domāšana, kuru apkārtējie ciena.

Sargeņģelis Vahoels (22.novembris — 26.novembris). Šis eņģelis spēj dziedēt muskuļu un As**srites Sli**bas. Tas sargā cilvēkus ceļojumu laikā, palīdz tiem pārvarēt bailes un pesimismu.

Sargeņģelis Doniels (27.novembris — 1.decembris). Šis eņģelis piešķir cilvēkiem, kas dzimuši tā aizbildnībā, uzņēmēju talantu, palīdz īstenot idejas un sasniegt iecerēto, ļauj saglabāt veselību un ķermeņa spēku, savaldīt nervozitāti, stresu un vilšanos.

Decembris

Sargeņģelis Hakašels (2.decembris – 6.decembris). Cilvēki, kuri dzimuši šī eņģeļa aizbildniecībā, spēj pārvarēt biklumu un nedrošību. Viņi ir apņēmīgi un bezbailīgi.

Sargeņģelis Aumemels (7.decembris – 11.decembris). Šie cilvēki ir „cieti riekstiņi” gan garīgā, gan arī fiziskā ziņā. Tiem piemīt līdzsvarots temperaments un ir lielas iespējas kļūt bagātiem.

Sargeņģelis Nenaels (12.decembris – 16.decembris). Sargeņģelis šos cilvēkus ir apveltījis ar asu prātu un spēju rēķināt. Viņš tiem palīdzēs ikvienā lietā, kas ir vērsta uz labklājību.

Sargeņģelis Neitels (17.decembris – 21.decembris). Šis eņģelis saviem aizbilstamajiem dāvā bagātību, veselību un mīlestību. Viņiem piemīt muzikāli un mākslinieciski talanti.

Sargeņģelis Mabejahs (22.decembris – 26.decembris). Gribasspēks un neatlaidība – lūk, svarīgākās īpašības, kuras šiem cilvēkiem piešķir sargeņģelis. Viņi var negaidīti mantot lielu bagātību.

Sargeņģelis Poijahs (27.decembris – 31.decembris). Cilvēki, kas dzimuši šī eņģeļa aizbildnībā, prot turēties pretim naidīgi noskaņotiem cilvēkiem. Viņiem ir attīstīta atbildības sajūta un liela iespēja, ka tie kļūs turīgi un sabiedrībā pazīstami.

Avots: tayni-mirozdaniya.ru

Leave a Comment