TESTS: izvēlies akmeni un uzzini sava dzīves ceļa noslēpumus

1. Opāls (mēness akmens)

Tava izvēle liecina par to, ka Tu vienmēr tiecies pēc brīvības. Tu gribi atrast kādu klusu vietiņu, kur varētu atslābināties un ieklausīties savā iekšējā balsī. Tu vienā mirklī vari vienkārši visu sākt no gala, tomēr Tu neesi pārliecināts, ka ej pareizajā virzienā, tāpēc reizēm Tev gribas pabūt vienatnē un padomāt. Šis akmens liecina par to, ka visa Tava uzmanība ir vērsta uz ikdienas rūpēm, kā rezultātā Tev atliek ļoti maz laika klusumam un mieram, taču tas nenozīmē, ka Tev ir slikta dzīve. Iespējams, Tu vienkārši jūti, ka viss neiet tā, kā Tev vēlētos, tāpēc pamēģini pārdomāt dažas lietas, jo tikai tad Tu sapratīsi, ka patiesībā Tev daudzās dzīves sfērās viss jau izdevies vai arī Tu esi ļoti Tuvu panākumiem. Kad mēs pavadām laiku klusumā un domās, mūsu ķermeņa enerģija sāk mainīties. Tas piesaista iedvesmojošas un motivējošas domas, jaunas idejas un plānus, tāpēc dziļi sevī Tu vari sajust saikni ar pavisam “citu pasauli”, bet augstākie spēki gaida to brīdi, kad spēs ar Tevi parunāt un dot Tev gudrus padomus.

2. Zaļais malahīts

Ja Tevi piesaistīja šis akmens, tātad Tu esi gatavs iet cauri lielām pārmaiņām savā dzīvē. Šīs pārmaiņas var būt saistītas ar Tavu dzīvesveidu, dzīvesvietu vai darbu, taču nav izslēgts, ka Tu iesi cauri arī garīgajai evolūcijai, kā rezultātā spēsi pārvarēt visas problēmas, kas radušās jau tālā pagātnē. Zināšanu apguve Tev padosies visnotaļ viegli, un Tu kļūsi gudrāks. Iepriekš Tu biji pilns emocijām, taču tagad Tu esi vairāk sācis domāt par to, ko tad īsti gribi iegūt no dzīves, tāpēc ir jāiemācās atzīt to, ka šīs pārmaiņas ir nepieciešamas, jo tikai tādā gadījumā mēs sākam kaut ko darīt un dodamies meklēt kaut ko labāku. Malahīts ir labklājības un pārpilnības akmens, tāpēc tad, kad Tu dosies savas laimes meklējumos, Tevi sagaida tikai veiksme. Tāpat šis akmens var liecināt par kādas nelaimīgas mīlestības beigām un jaunu romantisku jūtu dzimšanu. Izvēloties malahītu, Tu neapzināti saki Visumam: “Esmu gatavs panākumiem. Esmu gatavs atbrīvoties no visa negatīvā. Esmu gatavs satikties ar savu laimi!”

3. Saules akmens

Iedomājies, ka pirmais, ko Tu izjutīsi no rīta pēc pamošanās – būs patiess prieks, jo priekšā ir jauna burvīga diena! Atceries, ka prieks piepilda katru Tavu ķermeņa šūniņu, kā rezultātā Tu savai dzīvei sāc piesaistīt arvien vairāk un vairāk labā. Tas dos Tev spēju tikt galā ar jebkurām problēmām, turklāt Tu sāksi pamanīt, ka liktenis pats Tev sāks piespēlēt visādus laimīgus brīžus un izdevīgas alternatīvas. Ja Tu jau kādu laiku lūdzies pēc brīnuma – zini, ka tas ir kaut kur tepat blakus, jo ir iestājušās Tavas saulainās dienas!

4. Obsidiāns (sarkanais koks)

Ja Tu esi izvēlējies šo akmeni, Tava zemapziņa saka: “Esmu gatavs izrauties no apkārtējo negatīvisma un kļūt par laimīgu cilvēku!” Tu pārtrauksi lidināties pa mākoņiem un kļūsi daudz piezemētāks. Tu beidzot sāksi saprast, ka ļoti daudziem nav paveicies tik ļoti kā Tev un ka problēmas ir pilnīgi visiem, lai gan daži vienkārši izvēlas par tām nerunāt. Atceries, ka Tu esi tas, ko Tu jūti, tāpēc greizsirdība, rūgtums, aizvainojums – šīs emocijas Tevi iznīcina! Šīs negatīvās domas Tevi saindē un nodara pāri, taču vismaz Tavi enerģētiskie bloki atjaunojas pietiekami ātri. Tuvākajā laikā Tu noteikti beidzot atradīsi sevī spēku izrauties no visa negatīvā un atvērt savu sirdi pasaulei, jo pavisam drīz Tu sapratīsi, ka vienīgais ceļš uz laimi ir pateicība par to, kas Tev jau ir, nevis nožēla par to, kas Tev pietrūkst.

 

Lasi vēl: Tests, kas ar 98 % precizitāti noteiks to, kas Tevi šobrīd visvairāk satrauc

 

5. Hovlīts (baltais tirkīzs)

Ja Tevi piesaistīja šis akmens, tad Tu drīzumā varētu saņemt ziņu no augstākajiem spēkiem. Tas notiks sapņu, vīziju, atkārtojušos skaitļu vai vārdu veidā, jo šobrīd Tu intuitīvi ej kādā konkrētā virzienā, turklāt tas noteikti ir pareizais virziens! Atzīsti, ka pastāv intuīcija un ieklausies tajā, jo tā noteikti palīdzēs Tev atrast ātrāko ceļu uz panākumiem. Ja Tu ciet no bezmiega, tas nozīmē, ka Tu ignorē savas priekšnojautas. Viss nokārtosies tikai tad, kad Tu atzīsi sestās maņas svarīgumu un dosies tās virzienā. Tu neesi vientuļš cilvēks, un arī savā ceļā uz laimi Tu neesi viens. Hovlīts liecina par to, ka Tevi pasargā kaut kas garīgs. Tavs eņģelis plāno Tevi pavadīt ceļā uz vispārdrošākajiem sapņiem, un viss, ko viņš prasa pretī – ticība! Hovlīts ir veiksmes akmens tiem, kuri grib vai gaida bērniņu, jo apvelta bērnu ar veselību un spēku!

6. Dalmatīns

Tev šobrīd ir pienācis laiks piepildīt savu dzīvi ar prieku, jo, ja esi izvēlējies šo kristālu, tad Tava iekšējā balss kliedz: “Es gribu izklaidēties!” Iespējams, ka Tu ilgu laiku biji nomākts, noraizējies, nepamierināts un mazliet cinisks. Dalmatīns atgādina par to, ka katrs no mums ir garīga būtne, kas ieslēgta ķermeņa apvalkā, un, pirms mēs atkal kļūsim par ēterisku enerģiju, mūs gaida gara dzīve uz šīs planētas, tāpēc tā ir jāizbauda! Pat visgrūtākās situācijas var viegli pārdzīvot, ja esam apveltīti ar humora izjūtu – ja ne sevis dēļ tad vismaz tuvo cilvēku dēļ. Dalmatīns ir arī cīņas ar smēķēšanu simbols, tā kā, ja esi aizdomājies par to, ka vēlie tikt vaļā no šī kaitīgā ieraduma, šis noteikti ir īstais laiks!

 

 

 

 

Leave a Comment