Kura ieeja tevi biedē visvairāk? Izvēlies un atklāj savas personības noslēpumus!

durvis-tests3

Ieeja №2

Ja tev bail no šī briesmīgā tuneļa, tas nozīmē, ka tev ir grūtības ar pašizpausmi. Netīrās sienas ar notecējuša ūdens svītrām un pelējumu, drūmais tuneļa gals bez gaismas liecina, ka esi apmaldījies sevī, nezini, kā izteikt savas jūtas un aizvien sakrāj neizpausto.

Tavs dārgums, ko meklē – savas jūtu pasaules izpratne, zināšanas un spēja izteikt sevi un savas jūtas citiem. Ticiet man, tas nebūs viegli, bet tas ir tā vērts. Tiklīdz iemācīsies runāt par savām izjūtām – smagā nasta nokritīs no taviem pleciem.

 

Ieeja №3

Ja tev nepatika ieeja vecā pussagruvušā pamestā ēkā, tad, visticamāk, esi stiprs un inteliģents cilvēks ar analītisko prātu. Šī izvēle arī raksturo tevi kā ļoti noslēgtu personu.

Mūra siena nozīmē, ka esi uzcēlis ap sevi sienu un tavā pasaulē netiek ielaisti pat tuvinieki un tuvi draugi. Tu esi pašpietiekams un izvirzi diezgan stingras prasības pret apkārtējiem.

Dārgums, kuru tu meklē – veids, kā nojaukt savus bastionus. Kā zāle caur asfaltu tevī rodas arvien pieaugoša vajadzība pēc ciešākas emocionālās komunikācijas ar kādu no tuvajiem. Tu esi ceļā uz panākumiem…

 

Ieeja №4

Ja tevi biedē vecā koka būdiņa, tad, visticamāk, tava sirds ir pilna ar siltumu un mīlestību, un tev ļoti nepieciešams kādā ar tiem dalīties. Tu esi gatavs uz daudz ko ģimenes un tuvinieku dēļ, esi gatavs tos ieskaut sava siltuma, aprūpes un mīlestības saulītē.

Un tas, kas tev sagādā bažas, ir lietu materiālā puse. Tu esi bagāts garīgi un emocionāli, un vienmēr sniedz visu nepieciešamo atbalstu, bet jūties neērti par to, ka kaut kādu iemeslu dēļ nespēj materiāli nodrošināt ar visu nepieciešamo.

Lai sasniegtu vēlamo, tevi gaida garš nogurdinošs ceļš. Tu neesi viens no tiem cilvēkiem, kuri var viegli iegūt naudu, tev vajadzēs smagi strādāt. Bet esi drošs, ka panākumi galu galā atnāks.

 

Ieeja №5

Ja tevi nobiedēja aka, tas nav nekas dīvains. Patiešām – iekrist akā būtu diezgan biedējoši. Neviens nezina, kas ir tur lejā, un kā  no turienes izkļūt. Ja daudzi cilvēki izmantotu šo situāciju savā labā, piemēram, lai pabūtu vienatnē ar savām domām, tad tev tas nav nepieciešams. Tu esi ļoti pašpietiekams un pašpārliecināts cilvēks. Līdzīgas telpas un situācijas tevi ierobežo. Tas nozīmē, ka tev dzīvē ir par maz piedzīvojumu. Kaut kādu iemeslu dēļ tu, iespējams, izjūti diskomfortu no dzīves, kādu dzīvo. Tā ierobežo tavu iekšējo enerģiju un neļauj atvērties.

Ja tā – sarauj važas un uz priekšu piedzīvojumos! Sāc dzīvot, kā vēlies un tu sajutīsies patiesi laimīgs cilvēks!

 

Ieeja №6

Tu nobijies no trušu alas? Tas nozīmē, ka tu baidies no nezināmā. Šī, pēc pirmā acu uzmetiena, diezgan vienkāršā izvēle nozīmē visai daudz. Lieta tāda, ka tas, kas slēpjas zem zemes, neapzināti tiek interpretēta kā neiepazītā sevis daļa. Un tavs mērķis saskaņā ar izvēlēto ieeju ir atrast dzīves jēgu.

Tas ir globāls mērķis, bet šķiet, ka tev jau ir padomā kas konkrētāks? Ja tā, tad šī ir skaidra zīme, ka jāpāriet no plānu apdomāšanas uz konkrētu rīcību. Īsteno savu sapni, varbūt tas arī ir tavs dzīves ceļš?!

 

Ieeja №7

Ja tevi nobaidīja pamestās kāpnes uz leju – tā ir slikta zīme. Varbūt pēdējā laikā bieži cieti “fiasko” vai notikumu ķēde atkal un atkal noveda tevi pie sliktiem notikumiem, traģēdijām ģimenē vai ar tuviniekiem?

Kāpnes uz leju simbolizē aiziešanu no dzīves, bet nobirušās lapas – dzīves posma maiņu. Tas nenozīmē, ka tev paredzēts kas slikts, bet, iespējams, nesenie notikumi atkal un atkal atgriež tevi pie pārdomām par nāvi? Tu zemapziņā baidies no tā un bailes iesakņojušās tavā prātā. Varbūt lai nomierinātos un izvairītos no šīs domas, vajadzētu aizrauties ar kādu radošu ideju vai, tieši otrādi, pienācis laiks parūpēties par savu veselību un pārliecināties, ka nekas nedraud?

 

Ieeja №8

Durvis uz cietumu – ļoti saprātīga izvēle, bet tas raksturo tevi arī no citas puses. Cietums ir ne tikai ieslodzījums – tas ir kā simbols pavisam citai dzīvei, kas novirza tevi no parastās notikumu gaitas.

Šī izvēle raksturo tevi kā ļoti strādīgu un stabilu personu, kas sistemātiski dodas pa ceļu uz panākumiem. Tev ir mērķis un ir plāns, kā to sasniegt. Tu vari būt lepns par sevi, jo darīji visu iespējamo, lai sasniegtu to, ko vēlies.

Bet tavs iekšējais “es” meklē kādu citu dārgumu. Paskaties patiesībai acīs – varbūt tev ir laiks atpūsties, tu vēlies komfortu un mieru. Tavs prāts un ķermenis lūdz atpūtu, dīku svētlaimi un dekorāciju nomaiņu. To tev vajadzēs darīt tuvākajā nākotnē. Ļaujies atpūtai, pārtraukumam. Tu jau tā esi daudz sasniedzis un pelnījis kaut nelielu balvu!

 

Avots: you-journal.ru

 veselam_la.lv

Leave a Comment