TESTS. Izvēlies Lieldienu olu un uzzini, kāds tu esi patiesībā!

1. Ja jūs piesaistīja šī ola, tad jūs esat jūtīgas un romantiskas dabas cilvēks. Jums ir nosliece uz intraversiju. Vislabāk jūs jūtaties mājīgā atmosfērā ar tējas tasīti rokās un grāmatu vai arī ļoti tuvu draugu kompānijā. Jūs esat ļoti praktisks, taču jums ir sapņotāja personība. Jūs noteikti neaizmirstat laikā samaksāt komunālos maksājumus un pabarot kaķi, taču reizēm jūs lidināties pa mākoņiem, domājot par kādu neticamu piedzīvojumu vai arī savu sapņu darbu!

2. Jums ir ļoti analītisks prāts. Jūs uzskatāt, ka visam dzīvē ir savs laiks un vieta. Draugi ciena jūsu atklātību, akurātumu un nepārspējamās organizatoriskās spējas. Darot lietas, kas sniedz kaut kādu taustāmu rezultātu, jūs gūstat patiesu mieru un gandarījumu. Iespējams, ka skolas laikā jums patika algebras stundas, bet tagad jūs mīlat cept, šūt un uzturēt līdzsvaru ģimenē.

3. Jūs esat prieka un jautrības iemiesojums un vairāk par visu vēlaties, lai visi, kuri ir jums apkārt, arī priecātos. Jūs dievināt saziņu un ciemiņus, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka jūs rīkojat vislabākās ballītes. Jums nepatīk konflikti, taču jūs nevilcinoties varat piecelties, lai aizstāvētu draugu nelaimē. Jūs esat ļoti lojāli un uzticīgi saviem mīļajiem cilvēkiem, tāpēc ļoti augstu vērtējat ģimeni.

4. Jūsos burtiski kūsā radošā enerģija, jums patīk visas kreatīvās lietas. Jūs esat neparasti mierīgs cilvēks. Jūs plūstat pa straumi un vienmēr pieņemat jaunus piedāvājumus, pat ja to dēļ nākas atteikties no kaut kādām savām lietām. Jūs esat no tiem cilvēkiem, kuri vienmēr un uz visu ir gatavi. Jūs neiespringstat un neesat “piesieti” vienai vietai.

Lasi vēl: Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

5. Jūs esat stabili un uzticami. Jūs esat kā sala okeānā, uz kuras vienmēr var paglābties vētras laikā. Jūs pastāvīgi atrodat veidus, kā sasniegt vēl lielāku stabilitāti savā dzīvē un palīdzat to izdarīt arī citiem. Jūs nemīlat pārmaiņas, taču jūs esat ļoti loģiski, tāpēc gala rezultātā pilnīgi noteikti pieņemat jaunas idejas, ja tās ir pietiekami pārdomātas un pamatotas.

6. Jūs esat ļoti sarežģīta un noslēpumaina personība ar noslieci uz šiku dzīvi. Jūs dodat priekšroku dzīvei lielā pilsētā. Jūs esat mazliet apsēsts ar modi, mākslu un interjera dizainu. Ar laiku jūs sākat mazliet bezatbildīgi attiekties pret savām finansēm, taču jaunais ēdamistabas galds pilnīgi noteikti ir tā vērts, lai mazliet savilktu jostu! Jūs kolekcionējat skaistas lietas un varat strādāt par izstāžu kuratoru vai arī kādā antikvariātā.

7. Jūs esat dzimis līderis un nekautrējaties to demonstrēt. Visticamāk, ka jūs esat vecākais bērns ģimenē un veidojat patstāvīgu karjeru. Iespējams, ka esat uzņēmējs, ceļojumu aģents vai ķirurgs. Jums patīk komandēt, un jūs pilnīgi noteikti nekautrējaties iecelt sevi par galveno. Tajā pašā laikā jūs esat ļoti laipni un zināt, ka panākumu pietiks visiem. Jums nekad nav grūti dalīties ar kādu vērtīgu padomu vai labu vārdu, par ko arī apkārtējie jums ir ļoti pateicīgi.

8. Jūsu dzīve ir īsts notikumu virpulis, un jūs baudāt katru minūti. Protams, ka laiku pa laikam jūs piemeklē arī drāmas, taču jūs dzīvojat pēc pilnas programmas – ar visām no tā izrietošajām sekām. Jūs nekad nebaidāties pamēģināt kaut ko jaunu. Reizēm jūs nonākat visnotaļ sarežģītās situācijās, īpaši jaunībā, taču ar laiku jūs uzkrājat pieredzi un pārvēršat to īstā gudrībā.

Leave a Comment