TESTS. Izvēlies savu kamīnu un noskaidro, kāda uguntiņa deg tevī!

31

Izvēlies, kurš kamīns tevi piesaista visvairāk un lasi, ko tas pasaka par tevi!

Pirmais kamīns

Šis stils liecina par tavu izmeklēto gaumi. Tu esi īsts mākslinieks. Lieliska fantāzija bez uzmācīgām idejām. Pamatīgums, elegance un cieņa pret apkārtējo vidi un prasībām. Sabiedrībā tevi ciena un pat apskauž. Neved mājās viesus, kas nav tuvi draugi – neradi lieku iemeslu tenkām un apspriešanai. Tev talants mājo pirmajā, bet jūtas – otrajā stāvā. (Skorpions? Tā turēt!)

Otrais kamīns

Ja šī ir tava izvēle, visticamāk, tu esi jurists vai augsta līmeņa menedžeris. Tu esi biežs sapulču un apspriežu dalībnieks un auditorija, kas tevi uzklausa, tev ir tikpat svarīga kā ēdiens. Centies nejaukt attiecības ģimenē ar darbu – esi brīvāks un vienkāršāks (vismaz mājās). Auns?

Trešais kamīns

Tu esi jauks un gaišs cilvēks. Tev noteikti ir mājdzīvnieki. Daba tevi aizrauj un ļauj atpūsties no darba ikdienas, kur esi diezgan smagi, bet patīkami noslogots. Jādomā, ka esi rakstnieks vai žurnālists, vai abi reizē. Tā turpini – viss izdosies. Tu esat uz pareizā ceļa. Pēc horoskopa zīmes tu varētu būt Vēzis.

Ceturtais kamīns

Austrumniecisks askētisms, noslēgtība un sevis izzināšana. Tu varētu būt Dvīnis, introverta personība, kas ciena savu pagātni un rūpējas par nākotni.
Tev varētu piederēt neliels vai vidējs uzņēmums, kas tieši saistīts ar importu-eksportu uz Japānu vai kādu citu Tālo Austrumu valsti. Attiecībās esi diezgan vienkāršs, taču ļoti stingrs un prasīgs pret apkārtējiem. Ieteikums – esi maigāks pret dzīvesbiedru.

Piektais kamīns

O, jā šis unikālais kamīns ir vēlme pierādīt sevi kā līdzvērtīgu ģimenes locekli. Esi dizaineris, mākslinieks vai vienkārši radošs cilvēks, kam pietrūkst apkārtējo atzinības. Mēģini izveidot personālizstādi – tā atbrīvosies no kompleksiem. Visi jau tevi tāpat mīl. Tu varētu būt Vērsis.

Sestais kamīns

Ja izvēlējies šo kamīnu, tu esi aktīva un dzīvespriecīga persona. Svari tev piestāv, vismaz tā apgalvo šis tests! Tev nepatīk monotons darbs un attiecības. Tāpat neesi par bezdarbību, bet iesākto bieži atstāj nepabeigtu. Tev nav problēmu ar komunikāciju, bet aizraušanos un tēmas maini bieži. Mīli riskēt.

Septītais kamīns

Tu esi ātri nogurdināma un diezgan agresīva perona. Tev patīk vēsums, miers un pārsvarā vientulība. No pasaules centies slēpties aiz “biezām sienām” un reti ej sabiedrībā. Patīk klasiskā mūzika. Attiecībās esi smags un patmīlīgs. Cilvēks viens otram ir dots uz mūžu. Esi Strēlnieks?

Astotais kamīns

Tu, iespējams, esi Mežāzis un arhitekts vai celtnieks. Viss savās vietās, viss laikus un pārdomāti. Nevajag lieki riskēt. Esi ļoti viesmīlīgs pret radiem un “pārbaudītiem” draugiem. Centies radīt daudzveidīgāku intīmo atmosfēru savam dzīves biedram un dariet kopdzīvi piedzīvojumiem bagātāku.

Devītais kamīns

Jaunavām raksturīga galvas un apkārtnes tīrība. Kārtība attiecībās un darba vietā. Pedantisks izskats un rīcība. Centies uzdāvināt saviem mīļajiem kādu “nekārtīgu dāvaniņu” vismaz dzimšanas dienā. Viss pārējais tev ir, un viss būs labi.

Desmitais kamīns

Mājīgums, siltas čības, ģimenes albumi. Zivīm raksturīgs rūpēties par dekorējumiem, vakariņām un vispārējo labklājību. Esi prasīgāks pret
savas karjeras lietām un pierādi savu profesionalitāti arī publiski. Lai tev un tavai ģimenei vienmēr silti un mierīgi mājas apstākļi.

Vienpadsmitais kamīns

Lepnums, iznesība un drosme. Centieni vienmēr būt uzmanības centrā. Es esmu grezns, es esmu karalis Lauva. Neko jau ar tevi neizdarīsi.
Vēl tik atliek nomest uz grīdas tīģera ādu, lai beigtos tenkas un šaubas. Centies vairāk dot savam tuvākajam cilvēkam, kurš tevi dievina.

Divpadsmitais kamīns

Elegance, stila izjūta un vieglums. Tu esi Ūdensvīrs. Modes tendences tev nav svešas. Tu esi ļoti lepna persona, kas nepiedod pārestības
un apspiešanu. Brīvība attiecībās un rīcībā. Padomā, vai tavs dzīvesveids tevs svarīgiem cilvēkiem nedara pāri.

Avots:

la.lv

Leave a Comment