TESTS. Ko tavi kafijas dzeršanas ieradumi pasaka par tevi pašu?

Kapučīno cienītājs

Ak, vai – personības īpašības, kuras piemīt kapučīno dzērājiem, uzrādīja konkrētas pazīmes par vēlmi tikt pie varas un kontroles. Ja kapučīno ir kafija, kurai dod priekšroku, tu, iespējams, esi mazliet apsēsts ar palikšanu pie kontroles ikkatrā situācijā, tomēr tu esi arī ļoti radošs un motivēts. Godīgums arī nāk kopā ar kontroli, tāpēc vismaz tu zini, kas nāk kopā ar putām! Tev ātri mēdz kļūt garlaicīgi, bet tomēr tu esi uzticīgs saviem draugiem.

“Affogato” patērētājs

Lūdzu, ar ķirsīti pa virsu! Tev patīk melnā kafija, bet ar nelielu našķīti klāt. Tu esi dzīvespriecīgs, laimīgs un vienmēr gatavs labi pavadīt laiku. Tomēr tu drīzāk esi pūce nevis rītu cienītājs, un tev kafija patīk kā deserts pēc vakariņām. Tev patīk jautrība, bet tu visu dari pats savā tempā un laikā.

“Ristretto” kafijas cienītājs

Tu esi rets putns, bet arī pats to apzinies, jo ristretto pasūtīšana ir reta un mazliet traka padarīšana, un to pašu apzinās arī cilvēks, pie kura tu to pasūti, kas savukārt nozīmē, ka to jau zināt jūs abi! Tev patīk izsmalcinātas garšas, un tu esi iznesīgs, bet nepārcenties. Dažreiz pietiek arī ar parastu “latte” un par to nav jābēdājas.

Espresso mīļotājs

Ātri, vienkārši un uzreiz pie lietas! Tu vienmēr steidzies, tāpēc tev patīk kafija, kas ir stipra, ātri un pa ceļam patērējama. Tu esi līderis, vienmēr smagi strādā, bet pilnīgākam dienas ritējumam tev ik pa laikam ir nepieciešams kofeīns – savādāk tu kļūsti nepacietīgs, ar mainīgu garastāvokli, kā uz adatām. Tu zini, kā iegūt to, ko vēlies, un tu vienmēr esi ceļā, lai to iegūtu. Tikai atceries, ka vismaz vienu dienu nedēļā ir jāpiebremzē, lai atpūstos – savādāk izdegsi.

Melnās kafijas dzērājs

Tu esi tiešs, taisnprātīgs, tev patīk, ja viss ir balts vai melns. Tu nemēdz muļķoties, bet tieši tas tevī cilvēkiem patīk – uz tevi var paļauties. Tu izgudroji minimālismu, tu drīzāk esi no klusajiem vērotājiem, bet, tiklīdz esi nospraudis sev mērķi, tas tev jau tikpat kā ir rokā. Tu ne vienmēr esi pavisam nopietns, bet tu vienmēr paveic iesākto. Tikai atceries laiku pa laikam savai kafijai pievienot pienu, lai padarītu visu mazliet gaišāku.

Latte patērētājs

Tev patīk, ja viss nāk viegli un tu mēdz būt neizlēmīgs arī savos labākajos brīžos. Tu dod priekšroku būt vienam no komandas nekā atrasties pie vadības grožiem. Tu centies savu apkārtni saglabāt mierīgu un vieglu, bet atrasties tavā kompānijā vienmēr ir aizraujoši, un tas nekad nerada sarežģījumus. Tomēr varbūt kādreiz piena vietā pamēģini pievienot saldējumu – izdari kaut ko traku un neprātīgu, nevis tikai pieturies pie normas.

Sojas piena dzērājs

Tev savā ziņā ir augstas uzturēšanas izmaksas. Tu vari būt sabiedrisks, jautrs, komandas līderis, bet tev piemīt arī tendence uzskatīt, ka pasaule griežas ap tevi. Tu vari būt paštaisns un priekšniecisks, tomēr tu zini, ko vēlies un tas noteikti nāks tev par labu.

Avots:

la.lv

Leave a Comment