TESTS: Tas, ko ieraudzīji pirmo, atklāj, kas tevi patiesībā biedē attiecībās

Dzīvesstila blogs “Your Tango” piedāvā izpildīt testu, kas atklāj jūsu patiesās bailes attiecībās. 

Ja pirmo ieraudzīji…

1. Persona, kas nēsā apmetni

Ja, paskatoties uz attēlu tu pirmo pamanīji cilvēku, kurš nēsā apmetni, tad tevi biedē iespējamība, ka kāds var pilnībā iepazīt tavu autentisko personību.

Tavām bailēm nevajag tevi atturēt no tādas mīlestības atrašanas, kas ilgst uz mūžu. Ņem vērā, ka dabiskais veids, kā tu pieej dzīvei, ir atrodoties aizsardzības zonā. Dari to zināmu personai, kas tev interesē, lai viņš tam varētu atbilstoši pielāgoties. Apzinātība ir atslēga.

2. Seja

Nav tā, ka tu esi egoistiska persona. Tu esi parasts cilvēks, kuram vienkārši nepatīk ideja par to, ka tu nevari darīt to, ko tu grib, kad grib un kā gribi. Tavā izpratnē tas ir absolūti netaisni!

Slepenā lieta, kas tevi baida attiecības, ir tavas bailes par to, ka tiks sagaidīts, ka tu sava partnera vajadzības vērtēsi augstāk par savējām.

Lasi arī: TESTS: Tas, ko pirmo ieraugi šajā attēlā, atklāj to, kāds tu esi mīlestībā

3. Koks

Daži cilvēki var neticēt ekstravertas un intravertas personas konceptam, bet tu to patiesi pazīsti, jo, kad tev nav laika sev, tu kļūsti par absolūti citu, pilnīgi briesmīgu personu. Tāpēc, lai būtu ar kādu labās attiecībās, tu bieži sev uzdod jautājumu, vai tev ar šo cilvēku jābūt kopā visu laiku?

Attiecībās tev raizes rada jautājums, vai tev joprojām būs pietiekami daudz laika sev.

4. Mēness

Attiecībās tevi baida tas, ka tava sirds tiks neatgriezeniski salauzta.

Neļauj savām raizēm par to, kas varbūt var notikt nākotnē, tevi atturēt no tādas mīlestības meklēšanas, kādu tu esi pelnījis. Visiem stāstiem ir sākums, vidus un beigās, bet tas nenozīmē, ka tos nav vērts izstāstīt. Ir laiks, lai tu sāktu izbaudīt savu stāstu.

COMMENTS

Leave a Comment