Tev ir jāizlasa šī mātes vēstule tīnim, kas pauž tik daudz mīlestības!

Lai arī tu mīli savus vecākus vairāk par visu pasaulē, ir grūti savu temperamentu nepavērst pret viņiem. Ārons Havišams, 13 gadus vecs zēns no Austrālijas, ieguva kārtīgu mācību par to, kā ir jāizturas pret savu mammu Estellu. Viņa ar vienas vēstules palīdzību ieguva dēla laipnību un cieņu.

Ārons meloja par to, ka ir izdarījis mājasdarbus un necienīgi izteicās mammas priekšā – nepavisam nav forši. Kādā strīda punktā viņš pat pieminēja, ka viņš tagad pats pelna savu naudu. Tādēļ Estella atstāja dēlam zīmīti, paskaidrojot to, ka, ja viņš izturēsies kā briesmīgs istabas biedrs, tad var arī mammai maksāt tā, kā to darītu istabas biedrs. 

1442414927-syn-wdy-1442260116-screen-shot-2015-09-14-at-34715-pm

“Mīļais Āron, tā kā šķiet, ka esi aizmirsis, ka tev ir tikai 13 gadu un to, ka es esmu vecāks un ka tu netiksi kontrolēts, domāju, ka tev būs nepieciešams mazs ieskats neatkarības dzīvē. Un tā kā tu mana sejā iemeti to, ka pats tagad pelni naudu, būs vieglāk atpirkties par visu to, ko esmu tev pirkusi pagātnē. Ja tu vēlies savu gaismu/spuldzītes vai arī pieeju internetam, tev būs jāmaksā sava rēķinu daļa:

Īre – 430$ (379 eiro)

Elektrība – 116 $ (102 eiro)

Internets – 21 $ (18 eiro)

Ēdiens – 150 $ (132 eiro)

Tev arī nāksies iznest miskasti pirmdienās, trešdienās, piektdienās; tāpat arī tajās dienās tev nāksies sūkt grīdas. Katru nedēļu vannas istabu uzturi kārtībā, gatavo pats savas maltītes un pēc sevis saslauki. Ja to neizdarīsi, nolīgšu tev istabeni par 30 $ katru dienu, kad man tas būtu bijis jādara tavā vietā. Ja izlemsi, ka labāk tomēr vēlies būt mans bērns nevis istabas biedrs, mēs varēsim atkārtoti pārrunāt noteikumus.

Mīlu, mamma”

“Āronam būs diezgan nepatīkama pamošanās pēc vakardienas vārdu apmaiņām,” saka Estella. “Ne tikai zīmītes dēļ, ko viņš atradīs pie durvīm, bet arī nesaklātā matrača, konfiscēto apģērbu un mantu dēļ. Viņam būs trīs opcijas…īrēt savas drēbes par 3 dolāriem dienā vai arī pārrunāt noteikumus atkārtoti, piekrītot būt atkal par manu dēlu. Mammai ir apnicis spēlēt spēlītes un būt kājslauķim.” 

Nav zināms, kā Ārons ir ticis galā ar sodu, bet mēs esam pārliecināti, ka publiskais apkaunojums būs tieši laikā, lai pārmācītu mazo nebēdni.

Avots: www.womansday.com

 

Leave a Comment