Kādēļ tik bieži izjūk ilgstošas attiecības? #8 notiek biežāk, nekā tu spēj iedomāties

 

Naudas problēmas. Ja jums nesaskan principi par to, kā būtu jātērē nauda, attiecības var ciest pamatīgi. Vienam patīk svaidīties ar naudu un iztērēt to jebkādos niekos, bet otrs ir taupītājs – grūti rodams kompromiss. Ja nemēģināt rast kopēju valodu naudas lietas, varat nebrīnīties, ka tas var kalpot par iemeslu attiecību izjukšanai.

Tukša ligzda. Daudz pāru ir palikuši kopā tikai bērnu dēļ – un ne vienmēr tas nozīmē, ka viņu attiecības ir pajukušas. Bērni attiecības spēj nostiprināt un radīt īstu, patiesu ģimenes sajūtu. Ja nav bērnu, šķiršanās šķiet vienkāršāka, tādēļ bērni ir kā papildus motivācija censties attiecības saglabāt.

Slikta komunikācija. Attiecības paredz to, ka pārim savā starpā ir jākomunicē, jārunā par to, kā viņi jūtas un nedrīkst turēt milzīgus noslēpumus. Komunikācija palīdz vienam otru saprast un izrunāt visas nesaskaņas. Ja abi ir klusētāji, no attiecībām nekas labs nevar iznākt.

Nespēja rast kompromisus. Kompromisi attiecībās ir neizbēgami, jo cilvēkiem vienmēr nevar būt saskanīgs viedoklis. Ja jūs nekomunicējat un nespējat savā starpā vienoties par svarīgām lietām, attiecības var ciest neveiksmi.

Krāpšana. Bieži ir dzirdams, ka krāpšanu var piedot, tomēr tas nestrādā visu pāru starpā, un krāpšana jebkurā gadījumā attiecībām nodara kaitējumu. Dažkārt cilvēki arī neapzināti notic tam, ka, ja viņiem ir piedots vienreiz, tiks piedots arī otro reizi, tomēr attiecībās šāda dzīves uztvere nedrīkst pastāvēt. Ja esat aizgājuši tik tālu, lai vienam otrs būtu jākrāpj, tad attiecības turpināt nav jēgas.

Pārāk maz kopīgu lietu. Ja tev nepatīk praktiski nekas, ko dara un ar ko aizraujas tavs partneris, tas ar laiku kļūs par traucēkli. Pastāv liela iespējamība, ka jums pat īsti nebūs, par ko aprunāties.

Notiek kas ļoti smags, un jūs vienkārši vairs nespējat būt kopā. Vai tā būtu kādu mīļoto cilvēku Nā*e, smagi apstākļi, darba maiņa, dzīvesvietas maiņa – emocionālas, smagas pārmaiņas pat negribot var izjaukt attiecības. Un šādos gadījumos cilvēkiem īsti nav ne jausmas, kas notika.

Avots: womansday.com

Leave a Comment