Tikai pēc 18 gadiem sieviete saprot šokējošu lietu par savu laulības gredzenu!

Krovlijas kolēģe teica, ka tur iegrebts 1993. gada jūlijs, bet viņa zināja, ka tā ir kļūda. Viņa taču savu vīru apprecēja 1997. gadā.

Kad viņas aplūkoja gredzenu tuvāk, tur bija iegrebts „03/07/1993 Peta”, bet uz viņas gredzena vajadzēja būt sekojošai gravīrai „F.C.- M.S. 13/09/1997”.

Krovlija bija neizpratnē. Viņa taču nekad nenoņēma gredzenu, pat lai to notīrītu. Sākumā viņa nespēja atcerēties, kādā veidā gredzens varētu būt samainīts – un vēl jo vairāk, ņemto vērā, ka gredzens, kuru viņa valkāja, bija tieši tāds pats kā viņas gredzens.

Lasi arī: Atceries Paiperi Halivelu no seriāla “Amulets”? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

Vēlāk viņa atcerējās, ka vienreiz viņas gredzens iekritis viesnīcas izlietnē, bet viņa nevarēja atminēties, vai tas bija tieši viņas laulības gredzens vai kāds cits. Pat ja tas būtu bijis viņas laulību gredzens, cik liela ir iespēja, ka, mēģinot gredzenu izvilkt no notekcaurules, tu izvilksi citu, tieši tāda paša izskata gredzenu?

Krovlijai vēl priekšā ir neatrisināta mistērija, bet viņa ļoti cer, ka viņai izdosies atgriezt pazudušo vērtslietu tās īpašniecei.

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment