Tipiskas kļūdas, kursa pieļaujam krāsojot sienas. Noteikti ņemiet vērā

Sestā kļūda  – apstāties pie viena slāņa

Ar to nepietiek! Pirmā slāņa uzklāšanas laikā jūs vienkārši vienmērīgi izkliedēsiet krāsu pa virsmu. Bet otrais slānis noteikti aizpildīs visus nelīdzenumus un ļaus sasniegt vēlamo krāsas dziļumu.

Septītā kļūda – steigties un uzklāt otro kārtu uz neizžūstošās krāsas

Šajā gadījumā pirmais, vēl slapjais slānis var sākt atlīmēties no sienas, pielīmēties pie otas vai rullīša. Pagaidiet! Dariet citas lietas un pagaidiet, līdz pirmā krāsas kārta ir pilnīgi nožuvusi.

Astotā kļūda – pērciet nepietiekamu krāsas daudzumu

Iegādājieties pietiekami daudz krāsas. Pretējā gadījumā jums nāksies skriet uz veikalu, un jau uzklātā krāsa šajā laikā nožūs, atšķirība uz vienas sienas var būt manāma, būs jāpārkrāso. Krāsas patēriņš ir atkarīgs no tās veida, virsmas raupjuma un absorbcijas spējas. Vidēji vienam kvadrātmetram nepieciešams no 200 līdz 300 gramiem krāsas.

Devītā kļūda – nepareiza krāsošanas laika izvēle

Piemēram, ja krāsosiet sienu un griestus spilgtā saules gaismā, sastāvs nožūs pārāk ātri, jums nebūs laika to vienmērīgi izkliedēt. Mākslīgā apgaismojumā kļūdu jūs nepamanīsiet, un nākamajā dienā jūs varat būt nepatīkami pārsteigts par rezultātu. Izvēlieties dienas gaismas stundas, bet bez tiešiem saules stariem. Ja jums ir dienvidu puse – sāciet darbu no rīta, pirms saule pagriežas jūsu virzienā.

Mēs esam pārliecināti, ka, ievērojot mūsu sniegtos padomus un norādījumus, jūs varēsiet nokrāsot jebkuru vietu jebkurā telpā paši.

 

 

Leave a Comment