TOP 5 pašgatavoti kafijas skrubji ķermeņa problēmzonām. Saglabā šo rakstu!

Lai pagatavotu skrubjus un maskas, var izmantot svaigus kafijas biezumus vai svaiga maluma kafijas pulveri. Kafijas skrubjus un maskas variet izmantot katru dienu līdz vēlamā stāvokļa sasniegšanai ādas problēmzonās.

TOP 5 kafijas skrubji:

Visvienkāršākais skurbis no kafijas

Samaisiet tējkaroti kafijas biezumu ar šķidrajām ziepēm vai dušas želeju, rūpīgi pamasējiet problēmzonas, nomazgājiet ar ūdeni.

Skrubis sausai ādai

Samaisiet 50 ml mandeļu eļļas, divas tējkarotes kafijas un divas ēdamkarotes medus.

Lasi arī: Citronu skrubis sejai ar jūras sāli

Līdzeklis pret celulītu

Vienādās proporcijās samaisiet olīveļļu, maltu kafiju un jūras sāli, pievienojiet 3-4 pilienus ingvera eļļas. Masējiet problēmzonas 10 minūtes, tad noskalojiet ar ūdeni, neizmantojot ziepes.

1472409465_thumb1

Skrubis ļengainai, nokarenai ādai

Samaisiet vienu ēdamkaroti jebkuru kosmētisko mālu ar tādu pašu kafijas daudzumu, pievienojiet minerālūdeni, lai iegūtu tādu konsistenci, kāda ir krējumam. Uzklājiet masku uz ķermeņa problēmzonām, aptiniet ar pārtikas plēvi un atstājiet uz 60 minūtēm. Pēc tam nomazgājiet ar ūdeni, uzklājiet jebkuru mitrinošu krēmu.

1472409463_1-1

Skurbis sejai

Universāls barojošs līdzeklis visiem ādas tipiem. Samaisiet deserta karoti medus ar tējkaroti kafijas un tējkaroti olīveļļas. Lietojiet skrubi 1-2 reizes nedēļā.

Leave a Comment