Topošā māmiņa ir pieradusi visu kontrolēt. Kā viņai izdevās plānot pat savas dzemdības?

Keita Stjuarte jau reiz bija stāvoklī, bet sestajā grūtniecības mēnesī viņas meitiņa nomira. Tas bija briesmīgs pārdzīvojums un neciešamas sāpes. Pēc 3 gadiem, uzzinot, ka viņai gaida dvīņu puikas, apsolīja pati sev, ka viss tiks izplānots, lai nekas nenoietu greizi.

Gaidību laiks bija nemierīgs, bet tad biznesa sieviete pieņēma lēmumu, ka viņa gatavosies šim svarīgajam dzīves notikumam tā pat, kā viņa gatavojas jebkurai svarīgai tikšanās reizei ar klientiem.

perfektās dzemdības2

“Es visu izplānoju. Man bija paredzēts ķeizargrieziens konkrētā dienā, zināju, kurš puisītis būs pirmais, kurš otrai. Lielāko kontroles sajūtu es sev radīju ar to, ka es sev ļāvu justies labi, visu grūtniecības laiku. Pirms pašām dzemdībām, es devos pie manikīra, uzlikt pilno meikapu un uz mākslīgā iedeguma salonu,” stāsta Keita.

Viņa strādāja līdz pat dzemdību rītam, iepriekšējā vakara sakopjot nagus, seju un iegūstot mākslīgo iedegumu. Tas savā ziņā bija veids, kā cīnīties ar bailēm un iepriekšējo depresiju, kad tika zaudēta meitiņa.

Dzemdības bija veiksmīgas ar labākās Liverpūles vecmātes klātbūtni un tagad Kaita un viņas vīrs ir laimīgi par to, ka viņiem ik rītu pretī veras divas smaidīgas un priecīgas sejiņas.

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment