traģ**ks atgadījums 24h McDonald’s ātrās ēdināšanas restorānā!

Sieviete Honkongas McDonald’s ātrās ēdināšanas restorānā, pie galdiņa sēdēja sakņupusi vairākas stundas, līdz cilvēki ievēroja, ka kaut kas nav īsti kārtībā – patiesībā, viss izrādījās vēl trakāk, šī sieviete bija mirusi.

Pēc Yahoo News informācijas, Pol***ja paziņojusi, ka tā bijusi sieviete bez noteiktas dzīvesvietas, aptuveni 50-60 gadus veca, kura regulāri apmeklējusi ātrās ēdināšanas iestādi naktī. Pilsētā pastāvīgi pieaug to bezpajumtnieku skaits, kas naktīs patvērumu meklē McDonald’s telpās. Kad restorānā ieradusies Pol***ja, tās darbinieki uz vietas identificējuši sievieti kā mirušu.

Sieviete, kas sakņupusi atradās pie galdiņa, tika ievērota tikai pēc septiņu stundu ilgas atrašanās ēšanas zālē. McDonald’s darbinieki nekavējoties izsaukuši policiju, tiklīdz ievērojuši, ka sieviete nereaģē un ir auksta.

mc2

Vendija Lama, ēdināšanas iestādes vecākā direktore, par notikušo pastāstīja: “McDonald’s vadības vārdā, es vēlos izteikt līdzjūtību par Ping Shek Estate struktūrvienībā notikušo incidentu.”

“Katrs klients ir laipni lūgts šajā restorānā. Lai nodrošinātu patīkamu ēšanas vidi, mēs, parasti, restorāna klientus netraucējam, bet mūsu palīdzība nepieciešamības gadījumā tiks sniegta tūliņ pat.”

Tiek ziņots, ka mirušās sievietes identitāte vēl nav atklāta. Pol***jas darbinieki neuzskata, ka sievietes nāvē vainojams kaut kas aizdomīgs.

Ēdamzona šajā restorānā tika atvērta aptuveni vienu stundu pēc tam, kad tur sakņupusī sieviete tika aizvesta ar Pol***jas palīdzību.

Avots: viralthread.com

Leave a Comment